Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2019 12:11

Νέος τάπητας στο “Π. Μπαχράμης” (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Νέος τάπητας στο “Π. Μπαχράμης” (φωτό)

 

Η ώρα για να αλλάξει ο φθαρμένος πλαστικός τάπητας στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” έφθασε, καθώς ξεκίνησαν από τη Δευτέρα οι εργασίες που θα διαρκέσουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με τη σύμβαση που υπογράφτηκε αυτό το καλοκαίρι από τον ανάδοχο και το Δήμο Καλαμάτας, ο υφιστάμενος πλαστικός τάπητας θα ξηλωθεί, θα βελτιωθεί η επιφάνεια του γηπέδου και θα γίνει τοποθέτηση πλαστικού τάπητα τελευταίας γενιάς, επιφάνειας 6.400 τετραγωνικών μέτρων με την απαραίτητη γραμμογράφηση.

Τα παραπάνω σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Καλαμάτας τις πρώτες μέρες του Ιουλίου, όπου αναφερόταν ακόμα ότι το έργο με προϋπολογισμό 201.981,12 ευρώ με το ΦΠΑ, που υλοποιείται με 113.216 ευρώ με το ΦΠΑ, θα έχει ολοκληρωθεί με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τελικά οι εργασίες ξεκίνησαν αφότου άρχισε η Α’ τοπική και αυτό το Σαββατοκύριακο παίρνει σκυτάλη και η Α1 τοπική. Η σέντρα στη Β’ τοπική ωστόσο, θα καθυστερήσει.

Μία εβδομάδα αργότερα η Β’ τοπική

“Μετά από απόφαση του Δ.Σ της Ε.Π.Σ.Μ. με αριθ. 10/30-09-2019.: Αποφάσισε να αναβάλει την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Τοπικής, και από 12/13-10-2019 να ξεκινήσει στις 19/20-10-2019, γιατί όπως μας ενημέρωσε ο Αθλητικός Φορέας του Δήμου Καλαμάτας το Γήπεδο “Παν. Μπαχράμης” θα παραμείνει κλειστό για περίπου 15 ημέρες λόγω αλλαγής του πλαστικού τάπητα”. αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Στο τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα του Νομού μας πολλές ομάδες χρησιμοποιούν ως έδρα το “Π. Μπαχράμης” και γι’ αυτό η Ενωση προχώρησε σε αυτή τη μετάθεση και στους τρεις ομίλους.

Οι ομάδες της Α1 τοπικής που παίζουν στο “Μπαχράμης” θα αγωνιστούν σε άλλα γήπεδα μέχρι να μπει ο νέος τάπητας (στην Α’ τοπική δεν παίζει καμία ομάδα στο Μπαχράμης”. Οσο για τις προπονήσεις, θα γίνονται είτε στο “Γ. Λουκαρέας”, είτε στη Δυτική Παραλίας για όσο διάστημα παραμείνει κλειστό το γήπεδο.

Κάθε ομάδα θα μπορεί να κάνει δύο προπονήσεις την εβδομάδα στα παραπάνω γήπεδα, όπως ενημερωθήκαμε από τους ανθρώπους του αθλητικού οργανισμού. Να σημειωθεί ότι μέρος του τάπητα που θα ξηλωθεί από το “Π. Μπαχράμης” θα χρησιμοποιηθεί για το γήπεδο 5Χ5 στον Αλμυρό, αλλά και για να καλυφθεί περιμετρικά ο χώρος στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας.