Δευτέρα, 07 Οκτώβριος 2019 16:08

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 0-2: Διπλό με Μπάλλα και Θεοδοσόπουλο

Γράφτηκε από τον

 

Με νίκη συνδύασε το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι της στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ τοπικής, η Ανδρούσα, που το απόγευμα του Σαββάτου κέρδισε στο δημοτικό γήπεδο “Π. Γεωργανάς” τη Σπερχογεία με 2-0.

Οι νικητές που είχαν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με ήττα, την περασμένη Κυριακή στη Μεσσήνη από τον Πάμισο, κατάφεραν να ρεφάρουν στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, που ήταν επίσης εκτός έδρας, παίρνοντας τους τρεις πόντους από τη Σπερχογεία.

Οι “ταύροι” γνώρισαν τη δεύτερη σερί ήττα, πρώτη στην έδρα τους, σε ένα παιχνίδι που δικαιούταν καλύτερο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις εμφάνιση και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του 90λεπτου. Οπως φάνηκε από την εξέλιξη του αγώνα, είχαν τις ευκαιρίες για να κερδίσουν, αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια.

Αντίθετα η φιλοξενούμενη ομάδα κατόρθωσε σε δύο από τις ευκαιρίες που είχε στη διάρκεια του αγώνα να σκοράρει και να φύγει με τους τρεις πόντους. Αμυντικά, προσπάθησε να κρατήσει μακριά τους επιθετικούς της Σπερχογείας και από εκεί και πέρα φρόντισε να κάνει φάσεις και επιδίωξε να αξιοποιήσει κάποιες από αυτές. Στα θετικά, πέρα από τη νίκη, ήταν και η παρουσία του νεαρού τερματοφύλακα Παναγιώτη Μπαχράμη, που είχε θετικές επεμβάσεις και διατήρησε ανέπαφη την εστία του.

Οι ευκαιρίες και τα γκολ

Στο 5’ από κόρνερ του Ξυδιά ο Μπάλλας με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Στο 15’ ο Θεοδοσόπουλος μετά από συνδυασμό των Ξυδιά, Παπαγεωργίου, αυτός πάσαρε στον Θεοδοσόπουλου, που βγήκε μόνος απέναντι στο Καλλιντέρη, έκανε το πλάσαρε για να αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας της Σπερχογείας και στη συνέχεια έδιωξαν την μπάλα οι αμυντικοί. Στο 19’ ο Καραχάλιος με σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά σουτ του Κοτσιλιέρη, ο Μπαχράμης προέβη σε εκπληκτική απέκρουση, γλιτώνοντας την ομάδα του από την ισοφάριση. Στο 25’ ο Δημητρίου από τα πλάγια έφτασε στην περιοχή και έκανε τη σέντρα στο πέναλτι σχεδόν για τον Καραχάλιο, αυτός όμως έκανε άτσαλο πλασέ και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Μπαχράμη. Ανάλογη ήταν η φάση που είχε η Σπερχογεία στο 31’ όταν ο Δημητρίου “έκοψε” την μπάλα κοντά στο σημείο του πέναλτι για τον Σαούτη αυτός έκανε το πλασέ και την έστειλε πάνω στον Μπαχράμη. Στο 60’ ο Θεοδοσόπουλος έκανε το σουτ από μακριά και έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 68’ ο Δασκαλάκης με σουτ έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Δημητρίου απέναντι σε κενή εστία σούταρε ψηλά άουτ, χάνοντας σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει και να ισοφαρίσει. Στο 72’ Ε. Δωδέκατος από τα πλάγια μπήκε στην περιοχή έκανε το διαγώνιο σουτ και ο Μπαχράμης έπεσε στη γωνία του και απέκρουσε σωτήρια διώχνοντας την μπάλα κόρνερ. Στο 75’ ο Θεοδοσόπουλος μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Κουμπανάκης, Πετριτάι, Πετράκος, Δασκαλάκης, Σαούτης, Ε. Δωδεκάτος (80’ Τζεφερεμηναίος), Κοτσιλιέρης, Καραχάλιος, Μάραντος.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Τσαναλίας, Δέδες, Μπάλλας, Παυλάκος, Καλογερόπουλος, Παπαγεωργίου, Υμεράσι, Θεοδοσόπουλος (85’ Μπαζίγος), Τσολχάι, Ξυδιάς.