Δευτέρα, 07 Οκτώβριος 2019 15:36

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΕΡΑΝΗ 1-2: Το γύρισε με 10 παίκτες!

Γράφτηκε από τον

Με ανατροπή στο σκορ η Εράνη, κέρδισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Σουληναρίου με 2-1 τον Τσικλητήρα Πύλου σημειώνοντας τη δεύτερη σερί νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο του Σουληναρίου, το οποίο δεν έχει τις διαστάσεις ενός κανονικού γηπέδου και αυτό δεν βοήθησε τους παίκτες των δύο ομάδων να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

Καλό παιχνίδι δεν έγινε, όμως οι δύο ομάδες δημιούργησαν φάσεις μπροστά στις εστίες των Σαρρή, Αλεξανδρόπουλου, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη. Ο Τσικλητήρας σύμφωνα με τις ευκαιρίες που είχε στη διάρκεια του 90λεπτου, κυρίως με τους Σκαφιδά (3), Κουρεμπανά, Ζάτσα δικαιούταν ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά οι παίκτες του εκτός από μία φορά δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια άλλη φάση.

Αποβλήθηκε ο Ανδρώνης στο 26’!

Η Εράνη, δυσκολεύτηκε στο μικρό γήπεδο του Σουληναρίου, ενώ από το 26’ αναγκάστηκε να παίξει και με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Λυκούργος Ανδρώνης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα γιατί κτύπησε αντίπαλο του (Καρδάσης) στο πρόσωπο εκτός φάσης. Αυτό έκανε ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια της, ιδιαίτερα μάλιστα από τη στιγμή που στις αρχές του β’ ημιχρόνου βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ομως αντέδρασε γρήγορα, καθώς μετά δύο λεπτά ισοφάρισε σε 1-1 και στα επόμενα 5 λεπτά κατάφερε να κάνει την ανατροπή παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι δύο ομάδες διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε, οι γηπεδούχοι στο α’ ημίχρονο και οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη. Συγκεκριμένα στο 10’ ο Σκαφιδάς βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα αντιπάλου του, με τον διαιτητή Τσουλάκο αρχικά να σφυρίζει πέναλτι, όμως στη συνέχεια με την υπόδειξη του α’ βοηθού του Τσοπανάκη, πήρε πίσω την απόφαση του σημειώνοντας σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ, κάτι που έφερε αντιδράσεις από την πλευρά των γηπεδούχων.

Στο 72’ ήταν η σειρά της Εράνης να διαμαρτυρηθεί για πέναλτι όταν ανατράπηκε στην περιοχή ο Βλαχόπουλος, αλλά ο διαιτητής Τσουλάκος άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί και η μπάλα πήγε στο Βέλλη, ο οποίος σούταρε άουτ. Οι φιλιατρινοί υποστήριξαν ότι στην ανατροπή του Βλαχόπουλου, ο διαιτητής έπρεπε να σφυρίξει αμέσως το πέναλτι.

Τα γκολ

Στο 54’ ο Σκαφιδάς με πλασέ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τον Τσικλητήρα. Αμεση ήταν η απάντηση της Εράνης και δύο λεπτά μετά ο Πέππας με σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 1-1. Στο 61’ ο Βλαχόπουλος μετά από σέντρα του Βέλλη και αδράνεια των αμυντικών, με σουτ από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας έτσι το τελικό 1-2.

Διαιτητής ο Τσουλάκος που είχε βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γεωργαντά.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Ε. Χρονόπουλος (46’ Ζάτσα), Μεμά, Καρδάσης, Μαρκολέφας, Κουρεμπανάς, Δούνιας, Ράτσεβ, Κοτσοβός (42’ Ιλιάζι, 79’ Ράλλης), Σκαφιδάς, Α. Χρονόπουλος.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος (89’ Χαραλαμπόπουλος), Νικολακόπουλος (82’ Α. Χρονόπουλος), Μπουρδέκας, Παπαγεωργίου, Ασημακόπουλος, Πέππας, Βέλλης, Βλαχόπουλος, Χάρμπας (88’ Σταματόπουλος), Ανδρώνης.