Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2019 12:00

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Για μια θέση στους “8” του κυπέλλου

Γράφτηκε από τον

 

Το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας διεκδικούν σήμερα στις 3.30 μ.μ. ο Α.Ο. Διαβολιτσίου με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο αγώνας στο γήπεδο “Καπετάν Βασίλης” είναι νοκ – άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Το παραπάνω ματς δεν έγινε το Σεπτέμβριο όπως τα υπόλοιπα, λόγω του ότι συνέπεσε με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής όπου συμμετέχει ο ΑΟΔ και μία εβδομάδα αργότερα ξεκίνησε και η Α’ τοπική.

Ετσι το παζλ των προημιτελικών θα συμπληρωθεί μία ακριβώς εβδομάδα πριν από την κλήρωση της επόμενης φάσης (Τετάρτη 23/10 στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΠΣΜ). Στους “8” έχουν προκριθεί πέντε ομάδες Α' τοπικής (Πάμισος, Ολυμπιακός Ανάληψης, Εράνη, Μεθώνη, Εθνικός Μελιγαλά) και δύο ομάδες Α1 τοπικής (Παπαφλέσσας Χώρας, Νέος Αρις)

Το ματς στο Διαβολίτσι θα διαιτητεύσει ο Αλεξέας με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Τσοπανάκη.

Με αλλαγές στην 11άδα ο ΑΟΔ

Ο Α.Ο.Διαβολιτσίου θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία ύστερα από τη νίκη με τον Πανγυθεατικό, αλλά και αλλαγές στην 11άδα, καθώς βασικό μέλημα είναι η παραμονή στη Γ’ εθνική και ακολουθεί σημαντικό ματς στο Αργος με τον Παναργειακό.

Ο Κώστας Παλαμάρας θα ξεκουράσει ορισμένους βασικούς δίνοντας ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο ΑΟΔ θα αδιαφορήσει για την πρόκριση.

Στην προηγούμενη φάση το Διαβολίτσι απέκλεισε τη Σπερχογεία

“Πάμε να κερδίσουμε”, λένε στον Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας έφθασε πέρυσι στον τελικό του κυπέλλου, όπου ηττήθηκε από την Καλαμάτα και θέλει και φέτος τη διάκριση στο θεσμό. Στην πρεμιέρα απέκλεισε τη φιλόδοξη Κυπαρισσία και τώρα καλείται να κάνει το ίδιο απέναντι σ’ έναν αντίπαλο μεγαλύτερες κατηγορίας. Στην καλαματιανή ομάδα αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης, αλλά δεν λείπει η αισιοδοξία. “Πάμε να κερδίσουμε”, λέει ο προπονητής Τάκης Σακελλαρόπουλος που σ’ ένα ακόμα παιχνίδι έχει το απουσιολόγιο γεμάτο.

Ο Περιβολάρης είναι τιμωρημένος, οι Κοσμόπουλος, Καρύδης τραυματίες, ενώ παραμένουν εκτός και οι Μανωλόπουλος, Λούτα. Παρ’ όλα αυτά ο Απόλλωνας έχει δείξει και στο πρωτάθλημα πως είναι ανταγωνιστικός (πήρε βαθμό στην Κυπαρισσία με 10 παίκτες) και θα εξαντλήσει σήμερα τις πιθανότητες για πρόκριση.