Παρασκευή, 18 Οκτώβριος 2019 12:00

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Ολα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση”, λέει ο Βούζας εν όψει Ιωνικού

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: “Ολα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση”, λέει ο Βούζας εν όψει Ιωνικού

Η επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό ζητούμενο για την Καλαμάτα στο αυριανό εντός έδρας ματς με τον Ιωνικό (3 μ.μ. ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ 3) με το οποίο ανοίγει η “αυλαία” της 4ης αγωνιστικής στη Football League.

H Μεσσηνιακή ομάδα προέρχεται από την ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου, η οποία έδωσε την ευκαιρία σε Βέροια και Ιεράπετρα να την πιάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για να μείνει στο ρετιρέ θα πρέπει να καταβάλει την αντίσταση του Ιωνικού που θα αγωνιστεί χωρίς τους Παπουτσογιαννόπουλο (πρώην παίκτης της Καλαμάτας), Μάναλη και Σμυρλή, οι οποίοι απουσιάζουν με την Εθνική Ενόπλων.

Απουσίες έχει και η “Μαύρη Θύελλα”, αφού στην Κίνα με την Ενόπλων αγωνίζονται αυτές τις μέρες οι Κοιυρουκίδης (έπαιζε πέρυσι στον Ιωνικό) και Κωνσταντινόπουλος, όπως και ο συνεργάτης του Βασίλη Βούζα Σωτήρης Λυμπερόπουλος. Το “παρών” δίνει και ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας που είναι βοηθός προπονητή του Θοδωρή Παχατουρίδη.

Ο Β. Βούζας θα έχει πάντως στη διάθεσή του τον Τζόκιτς που αποθεραπεύτηκε. Ο προπονητής της Καλαμάτας μιλώντας στην “Ελευθερία” για την αυριανή αναμέτρηση ξεκαθάρισε ότι: “Ολα τα παιχνίδια έχουν δυσκολίες, αλλά όλα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση. Ο Ιωνικός είναι μια ιστορική ομάδα, όμως πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε”. Ο Β. Βούζας προσμένει από τον κόσμο να δώσει και πάλι δυναμικό “παρών” στο Δημοτικό Στάδιο όπως με τον Ιάλυσο. “Θα παίξουν δύο ιστορικές ομάδες που έχουν τη διαδρομή τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο και υπήρξαν ομάδες πρώτης εθνικής. Εύχομαι να γίνει καλό παιχνίδι, να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, να κερδίσουμε και να τον ευχαριστήσουμε με την απόδοσή μας”.

Τα εισιτήρια

Από χθες ξεκίνησε από τα γραφεία της Καλαμάτας (Φραντζή 14) η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ιωνικό. Τα γραφεία σήμερα θα είναι ανοιχτά από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 11 το πρωί στο γήπεδο. Παράλληλα συνεχίζεται και η προπώληση από την Ticketmaster (https://www.ticketmaster.gr/ticketmaster_se_2004814.html). Οι τιμές είναι 10 ευρώ για τη Θύρα 2

τμήμα Α, Β και Θύρα 4 τμήμα Α,Β, Ζ και Η. 15 ευρώ για τη θύρα 2 τμήμα VIP 1 , VIP 2 και θύρα 4 τμήμα Γ Κ Ε. 30 ευρώ για τη θύρα 2 VVIP και 5 ευρώ για τη θύρα 3 (μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων).

 Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής

Δύο παιχνίδια το Σάββατο και πέντε την Κυριακή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στη Football League. Εκτός από την Καλαμάτα με τον Ιωνικό, αύριο θα παίξουν στον Αλμυρό ο Ολυμπιακός Βόλου με το Θεσπρωτό.

Στο παιχνίδι του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας, διαιτητής ορίστηκε ο Νίκος Μπαϊλης. Ο Κώστας Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας) θα είναι πρώτος βοηθός στο Ασπρόπυργος – Αιγάλεω. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Καλαμάτα – Ιωνικός

Μπαίλης (Πρέβεζας/ Λευκάδας), Πήτας, Καραλής (Ηλείας)

4ος Παναγακος (Λακωνίας)

Ολυμπιακός Βόλου – Θεσπρωτός

Μαχαίρας, Κολιάκος, Δέτση (Αθηνών)

4η Δεληγιάννη (Λάρισας)

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Ιεράπετρα – Διαγόρας

Ε. Αντωνίου (Αν. Αττικής), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Νιδριώτης (Αθηνών)

4ος Μόσχος (Λασιθίου)

Ασπρόπυργος – Αιγάλεω

Κολυτάς (Λασιθίου), Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής)

4ος Μπαλαχούτης (Πειραιά)

Ιάλυσος – Νίκη Βόλου

Ρούσσος, Μπουρτζοβίτης, Τριανταφυλλου (Κορινθίας)

4ος Γιαννούκας (Δωδεκανήσου)

Καβάλα – Βέροια

Τζουμαλάκης, Αναστασιάδης (Σερρών), Τοροσιάδης (Μακεδονίας)

4ις Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Π.Ο. Τρίγλιας – Τρίκαλα

Τσοπουλίδης, Κηλικιώτης (Ξάνθης), Κουβαλάκης (Δράμας)

4ος Χορόζογλου (Δράμας)

* Ολα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 4 μ.μ. με εξαίρεση το Καλαμάτα – Ιωνικός και Ιάλυσος – Νίκη Βόλου που θα αρχίσουν στις 3 μ.μ. και θα έχουν τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Εκδρομή στη Ρόδο με τσάρτερ

Η ΠΑΕ Καλαμάτα διοργανώνει εκδρομή στην Ρόδο, για τον επόμενο αγώνα με το Διαγόρα στις 27 Οκτωβρίου.

Με ανακοίνωση η Μεσσηνιακή ομάδα αναφέρει ότι “Οι φίλαθλοι θα συνταξιδέψουν με την αποστολή της ομάδας μας, για να μπορέσουν να δουν και να υποστηρίξουν τη «Μαύρη Θύελλα» στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου!

Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί με πτήση τσάρτερ από Καλαμάτα με απευθείας προορισμό το διεθνές αεροδρόμιο Ρόδου, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 4 το απόγευμα.

Η επιστροφή θα γίνει με αναχώρηση από το «νησί των Ιπποτών» την Κυριακή στις 8 το βράδυ και πάλι με απευθείας πτήση για την Καλαμάτα. Οι φίλαθλοι θα διαμείνουν στο «Amphitryon Hotel» (4 αστέρων), στο κέντρο της πόλης. Η τιμή της εκδρομής είναι 400 Ευρώ και σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται:

-Το αεροπορικό εισιτήριο Καλαμάτα-Ρόδος-Καλαμάτα

-Οι μεταφορές από και προς το διεθνές αεροδρόμιο Ρόδου

-Η διαμονή στο ξενοδοχείο (με πρωινό)

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και παρακαλούνται οι φίλαθλοι που επιθυμούν να ακολουθήσουν την Καλαμάτα στη Ρόδο, να κλείσουν άμεσα τις θέσεις τους!

Πληροφορίες στην έδρα της ΠΑΕ Καλαμάτα:

Φραντζή 14 Τηλ.: 27211 81356, Email: secretary@fckalamata.gr”.