Τετάρτη, 12 Μάρτιος 2014 18:49

Ολαϊτάν: "Θα γυρίσω πιο δυνατός"

Γράφτηκε από τον

Ο Μάικλ Ολαϊτάν άφησε πίσω του την περιπέτεια υγείας που προέκυψε για εκείνον στο ντέρμπι της 2ης Μαρτίου με τον Παναθηναϊκό, πήρε εξιτήριο την Τετάρτη (12/3) κι έστειλε το μήνυμά του ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός στα γήπεδα.

Παράλληλα, ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που του συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασε.

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο άσος των «ερυθρόλευκων» σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Επιτέλους αυτή η μεγάλη και δύσκολη εβδομάδα τελείωσε! Νιώθω ευλογημένος γιατί σε αυτό το διάστημα δεν ένιωσα μόνος. Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου και όλοι εσείς με τα μηνύματά σας ήσασταν πάντα δίπλα μου για να με υποστηρίξετε και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή μου. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον γιατρό μας και την ιατρική ομάδα του Metropolitan για την εξαιρετική φροντίδα που μου παρείχαν. Ευτυχώς θα επανέλθω σύντομα και πιο δυνατός από ποτέ για να σας ανταποδώσω όλη αυτή την αγάπη. Μέχρι τότε πρέπει να υποστηρίξουμε τον προπονητή και τους συμπαίκτες στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια. Θα φέρουν κι άλλους τίτλους και δόξα στην Ολυμπιακάρα».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR