Τρίτη, 22 Οκτώβριος 2019 12:32

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Θα μείνουμε στη Γ’ εθνική”, εκτιμά ο Αγγελος Γεωργιόπουλος

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: “Θα μείνουμε στη Γ’ εθνική”, εκτιμά ο Αγγελος Γεωργιόπουλος

 

Μ’ έναν βαθμό επέστρεψε από το Αργος ο Α.Ο. Διαβολιτσίου στην τρίτη φετινή έξοδο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Παναργειακό.

Στις δύο προηγούμενες με Βλαχιώτη και Ζάκυνθο ο ΑΟΔ έμεινε με άδεια χέρια.

Προχθές όμως κράτησε για πρώτη φορά το μηδέν, ενώ στο φινάλε θα μπορούσε με τον Μουλιάτο να πάρει και τη νίκη.

Ο Αγγελος Γεωργιόπουλος, ένας από τους πολλούς νέους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι στο Διαβολιτσί εκτιμά ότι η “λευκή” ισοπαλία αποδίδει δικαιοσύνη. “Ο Παναργειακός είναι καλή ομάδα, παρότι δε φαίνεται στη βαθμολογία. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια μας βγήκε στο Αργος. Θα μπορούσαμε να έχουμε διαφορετικό πρόσωπο, αλλά και η ισοπαλία είναι καλό και δίκαιο αποτέλεσμα”.

Ο ικανός μεσοεπιθετικός σχολιάζοντας τη βαθμολογική συγκομιδή των 4 βαθμών σε πέντε αγωνιστικές στον 7ο όμιλο της Γ’ εθνικής υποστήριξε ότι: “Μας αδικούν μερικά αποτελέσματα και θα έπρεπε να ήμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογία. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες, αλλά θέλουμε λίγο χρόνο για να επέλθει χημεία”.

Ο Αγγελος Γεωργιόπουλος εκτιμησε στη συνέχεια ότι: “Θα μείνουμε στη Γ’ εθνική. Οπως είπα και πριν, έχουμε καλές μονάδες, έμπειρους παίκτες. Ακόμα όμως είμαστε στην αρχή και χρειαζόμαστε χρόνο προσαρμογής”.

Οσο για το νέο εκτός έδρας ματς με το Τσιλιβή είπε:“Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και πάλι ένα θετικό αποτέλεσμα. Το Τσιλιβή προέρχεται από το διπλό με τη Θύελλα Πατρών, αλλά και εμείς είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση”.

Το Διαβολίτσι έδωσε την περασμένη εβδομάδα, τρεις αγώνες, δύο για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο με απολογισμό δύο νίκες (με Πανγυθεατικό και Απόλλωνα στα πέναλτι) και μια ισοπαλία με τον Παναργειακό.

Τρία παιχνίδια που έφεραν 4 βαθμούς στη Γ’ εθνική, την πρόκριση στους “8” του κυπέλλου και παράλληλα έδωσαν ψυχολογική ώθηση στον ΑΟΔ ενόψει της δύσκολης συνέχειας.