Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 19:58

"Μαύρη Θύελλα": Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία για το ματς με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της "Μαύρης Θύελλας" για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναρκαδικό. Η Μεσσηνιακή ομάδα θα πάει στην Τρίπολη με στόχο να πετύχει μια ακόμη νίκη και ταυτόχρονα θα περιμένει βαθμολογική απώλεια της Ερμιονίδας στο ματς με τον Μεσσηνιακό, ώστε να πλησιάσει ή και να πιάσει την κορυφή της βαθμολογίας (είναι 3 βαθμούς πίσω από την Ερμιονίδα).


Το κλίμα στις τάξεις της τοπικής μας ομάδας είναι καλό και η ομάδα προετοιμάζεται με συγκρατημένη αισιοδοξία για το Κυριακάτικο ματς. Ο Παναρκαδικός καίγεται για βαθμούς στη μάχη που δίνει για παραμονή και είναι βέβαιο ότι θα παίξει με πάθος για το θετικό αποτέλεσμα. Η Καλαμάτα ωστόσο διαθέτει καλύτερη ομάδα και είναι στο χέρι της να δείξει το καλό της πρόσωπο και να προσθέσει τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της.
Μην ξεχνάμε ότι στην προσπάθεια αυτή θα έχει σύμμαχο και το φίλαθλο κόσμο της. Οι «Bulldogs» διοργανώνουν εκδρομή σην Τρίπολη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο (δίπλα από το Bar Bar) καθημερινά 9-12 το βράδυ καθώς και στο κατάστημα «Art Music, (Αρτέμιδος 108, ώρες καταστημάτων).  Η τιμή συμμετοχής είναι 5 ευρώ το άτομο.
Αγωνιστικά, η Καλαμάτα συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο. Ο Νίκος Λιόλιος έκανε ξανά θεραπεία και έχει τεθεί νοκ άουτ για το παιχνίδι της Κυρικαής, ενώ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα, δεν υπολογίζεται ούτε ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινε κάρτες και είναι τιμωρημένος...
Αλλα προβλήματα δεν υπάρχουν καθώς επιστρέφει και ο Καραχάλιος που εξέτισε την ποινή του.