Κυριακή, 27 Οκτώβριος 2019 11:20

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Νέα εκτός έδρας δοκιμασία σήμερα με Τσιλιβή

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Νέα εκτός έδρας δοκιμασία σήμερα με Τσιλιβή

 

Το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς και τέταρτο στις πρώτες έξι αγωνιστικές θα δώσει σήμερα ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα αναμετρηθεί στις 3 μ.μ. το Τσιλιβή στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ' εθνικής. Πριν από τρεις εβδομάδες ο ΑΟΔ είχε βρεθεί και πάλι στη Ζάκυνθο για να αντιμετωπίσει την έτερη ομάδα του νησιού στις εθνικές κατηγορίες, από την οποία ηττήθηκε με 2-1. Σ' ένα παιχνίδι όπου όλα έγιναν στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τη Μεσσηνιακή ομάδα να ισοφαρίζει στο 90' και να δέχεται στην εκπνοή το γκολ της ήττας.

Με γκολ στο φινάλε είχε ηττηθεί εντός έδρας και από το Ναύπλιο (2-3). Είχε προηγηθεί στην πρεμιέρα η ήττα από τον Αστέρα Βλαχιώτη (2-0)

Στις δύο τελευταίες στροφές ωστόσο ο ΑΟΔ έχει πάρει τα πάνω του. Αρχικά νίκησε τον Πανγυθεατικό (2-1) στο "Καπετάν Βασίλης" και στη συνέχεια πήρε βαθμό στο Αργος την περασμένη Κυριακή με τον Παναργειακό (0-0). Ετσι έφθασε τους 4 βαθμούς και ταξιδεύει με καλή ψυχολογία στη Ζάκυνθο.

Το ζητούμενο είναι να μείνει για τρίτη σερί αγωνιστική αήττητος κόντρα σ' έναν αντίπαλο που έχει 7 βαθμούς και προέρχεται επίσης από θετικά αποτελέσματα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (ισοπαλία 1-1 εντός με Πανηλειακό, νίκη εκτός με 4-2 τη Θύελλα Πατρών).

Οι γηπεδούχοι έχουν νικήσει ακόμα τον Ολυμπιακό Ζαχάρως (3-1), ενώ έχουν ηττηθεί από Διαγόρα Βραχνέικων (2-1), και Ερμιονίδα (3-2).

Για το Τσιλιβή το σημερινό είναι το τρίτο ματς ενώπιον του κοινού του, μετά από αυτά με τις ομάδες της Ηλείας (Ολυμπιακός Ζαχάρως, Πανηλειακός).