Δευτέρα, 28 Οκτώβριος 2019 21:26

ΤΣΙΛΙΒΗ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 2-1: Εμεινε πάλι με άδεια ...χέρια στη Ζάκυνθο

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΛΙΒΗ - ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ 2-1: Εμεινε πάλι με άδεια ...χέρια στη Ζάκυνθο

 
Την τέταρτη ήττα στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής γνώρισε την Κυριακή ο Α.Ο. Διαβολιτσίου με σκορ 2-1 από το Τσιλιβή στη Ζάκυνθο.
Εκεί όπου είχε βρεθεί και στις 6 Οκτωβρίου για το ματς με την έτερη ομάδα του νησιού (Ζάκυνθος) στις εθνικές κατηγορίες από την οποία είχε ηττηθεί επίσης με το ίδιο σκορ. Η διαφορά είναι ότι προχθές ο ΑΟΔ προηγήθηκε με πέναλτι του Βιγιαφάνε στο 33'  και οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο χάρη σε γκολ των Λιβέρη (48') και Βερνάδου (66'), οι οποίοι αποβλήθηκαν στο φινάλε. 
Ο Λιβέρης είχε βέβαια αντικατασταθεί  στο 88' και είδε τη 2η κίτρινη κάρτα από τον πάγκο. Το Διαβολίτσι με 4 βαθμούς ισοβαθμεί πλέον με τον Παναργειακό στην τελευταία θέση του 7ου ομίλου, έχοντας βγάλει δύσκολα πρόγραμμα με 4 εκτός έδρας παιχνίδια σε έξι αγωνιστικές.
 
Προηγήθηκε με Βιγιαφάνε
 
Στο ματς με το Τσιλιβή, το οποίο παρακολούθησαν 200 και πλέον φίλαθλοι, το Διαβολίτσι ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος και έχασε ευκαιρίες με το σουτ του Γεωργιόπουλου στο 29' που πέρασε άουτ και με τον Κυριαζόπουλο στο 30' που νικήθηκε εξ' επαφής από τον Χαρακτινό.
Στο 32' ωστόσο ο Ιγκνάτ κράτησε τον Βιγιαφάνε και ο διαιτητής Καλαμάρης έδειξε την άσπρη βούλα και την κίτρινη κάρτα στο Ρουμάνο στόπερ που διαμαρτυρήθηκε έντονα γι' αυτή την απόφαση.
 Ο Βιγιαφάνε εκτέλεσε και το πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Χαρακτινού που έπεσε σωστά, αλλά δεν μπόρεσε να αποκρούσει. Στο 40' ο σκόρερ έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά σούταρε ψηλά άουτ χάνοντας ευκαιρία για δεύτερο γκολ.  Στο 44' ο Υψηλός για τους γηπεδούχους σούταρε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
 
Το γύρισαν στο δεύτερο οι γηπεδούχοι
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Στο 48' ο Βερνάδος έφυγε στην αντεπίθεση και τροφοδότησε το Λιβέρη που στο τετ α τετ με τον Καλογερόπουλο δεν λάθεψε.
 Το 1-1 έδωσε ψυχολογία στο Τσιλιβή, που στο 66' κέρδισε πέναλτι. Το υπέδειξε ο Καλαμάρης για χέρι του Σεντεμέντε σε προσπάθεια του Λιβέρη. Ο Βερνάρδος εκτέλεσε σωστά και έγραψε το 2-1 παρά την προσπάθεια του Καλογερόπουλου να αποκρούσει.
Στο 69' ο Βιγιαφάνε σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 72' η κεφαλιά του Σεντεμέντε από σέντρα του Βιγιαφάνε πέρασε άουτ.
Στο 81'το Διαβολίτσι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Βιγιαφάνε εκτέλεσε φάουλ ο Χαρακτινός απέκρουσε στη γωνία και στη συνέχεια ο Τζανετέας έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 87' ο Βερνάδος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον γκολκίπερ Καλογερόπουλο, αλλά το Τσιλιβή κράτησε το προβάδισμα. Στις καθυστερήσεις ο Λιβέρης από τον πάγκο, αφού είχε γίνει αλλαγή είδε την κίτρινη κάρτα που ήταν η 2η και αποβλήθηκε.
ΤΣΙΛΙΒΗ: Χαρακτινός, Μπατσής, Ελέζι, Λιβέρης (88' Γκέκας), Μούστα, Ιγκνάτ, Υψηλός (74' Παναγιωτίδης), Γεωργίου, Αμαραντίδης (63' Μαρούδας), Μανωλακάκης, Βερνάρδος.
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος (63' Μουλιάτος), Σεντεμέντες, Τζανετέας, Γεωργιόπουλος, Μπαλόπουλος, Αθανασόπουλος, Πιτσιλής (74' Γραμματικόπουλος), Βιγιαφάνε, Κυριαζόπουλος.