Πέμπτη, 13 Μάρτιος 2014 20:51

Τα είπε με Σαρρή ο Αλαφούζος

Γράφτηκε από τον

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/3) η συνάντηση του Γιώργου Σαρρή και του Γιάννη Αλαφούζου, με τους δύο άνδρες να τα λένε για περίπου μιάμιση ώρα.

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αμέσως μετά το... ραντεβού αναφέρθηκε στη συνομιλία που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ και δήλωσε αισιόδοξος για το κομμάτι της αδειοδότησης και το θέμα της Λεωφόρου.

Να σημειώσουμε πως η συνάντηση των δύο ανδρών, που ξεκίνησε περίπου στις 13.00 και ολοκληρώθηκε στις 14.30, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και κύριο θέμα συζήτησης ήταν η ενημέρωση του Αλαφούζου για το θέμα της αδειοδότησης.

Εξερχόμενος, μάλιστα, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού από το ραντεβού μίλησε για τα όσα συζήτησε με τον Σαρρή. Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς για το περιεχόμενο της συνάντησης, απάντησε: «Είχα μια πάρα πολύ καλή συνάντηση με τον κ. Σαρρή και, αν χρειαστεί, θα συναντηθούμε και πάλι».

Αναφορικά με την αδειοδότηση του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας σεζόν, ο πρόεδρος των «πράσινων» υποστήριξε: «Ο Παναθηναϊκός είναι καθόλα έτοιμος για να πάρει την άδεια και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Το έχω πει πολλές φορές».

Τέλος, σε σχέση με το ζήτημα που ανέκυψε με το γήπεδο της Λεωφόρου, εξήγησε: «Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα, όλα τα άλλα είναι υπερβολές».

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν θέλησε να αποκαλύψει τα όσα συζήτησε στην πρόσφατη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί. «Κάποια πράγματα δεν λέγονται... Ήταν μια ιδιωτική συζήτηση, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», ήταν το σχετικό σχόλιό του.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR