Πέμπτη, 31 Οκτώβριος 2019 11:44

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΛΑΡΙΣΑ: Οι δηλώσεις Βούζα, Γρηγορίου και παικτών (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΛΑΡΙΣΑ: Οι δηλώσεις Βούζα, Γρηγορίου και παικτών (φωτό)

Χαμηλούς τόνους παρά το θρίαμβο κράτησε ο Βασίλης Βούζας στη συνέντευξη Τύπου.

Ο προπονητής της Καλαμάτας σημείωσε ότι η “Μαύρη Θύελλα” θα διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί στη ρεβάνς του Δεκεμβρίου στη Λάρισα. Τόνισε ότι “θα δούμε τη ρεβάνς εκείνη την εποχή. Πως θα είμαστε δηλαδή βαθμολογικά και αγωνιστικά, τόσο εμείς, όσο και η Λάρισα. Εχουμε ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα”.

Ο Β. Βούζας απένειμε τα εύσημα στους παίκτες που αντέδρασαν μετά την ήττα από το Διαγόρα στη Ρόδο, αλλά και στον κόσμο για τη θερμή υποστήριξη.

Από την άλλη πλευρά ο προπονητής της Λάρισας Μιχάλης Γρηγορίου, αφού συνεχάρη την Καλαμάτα για τη δίκαιη νίκη, ανέλαβε την ευθύνη για το 3-0.

“Πήρα ένα μεγάλο ρίσκο να αλλάξουν και οι 11 παίκτες σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Ηταν ένα δύσκολο εγχείρημα. Δική μου ευθύνη, άσχετα με τα λάθη που έγιναν. Εχω όμως απόλυτα εμπιστοσύνη στους παίκτες. Η Καλαμάτα πήρε ισχυρό προβάδισμα, αλλά υπάρχει και δεύτερο ματς και προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση”.

Εκ μέρους των παικτών μίλησαν ο νεαρός Αχιλλέας Χαρλέπας για την Καλαμάτα που είπε ότι η “Μαύρη Θύελλα” απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα και αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο και στον αντιπρόεδρο Χρήστο Παπαδημητρίου. Στον αντίποδα ο Νίκος Καρανίκας είπε ότι παρά τις πολλές αλλαγές στην 11άδα, δεν χωρούν δικαιολογίες και δεν αρμόζει στην ιστορία της Λάρισας αυτή η εικόνα στο ματς.

Ενταση με τους οπαδούς της Λάρισας

Πάνω από 100 φίλαθλοι της Λάρισας βρέθηκαν χθες στο Δημοτικό Στάδιο και μπήκαν στο γήπεδο στο 17ο λεπτό με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης. Κατά την είσοδό τους έκαναν χειρονομίες, ενώ φώναζαν συνθήματα υπέρ του Αιγάλεω λόγω της κόντρας που έχει το Σίτι με τη “Μαύρη Θύελλα”.

Κάτι που έφερε ένταση και ρίψη αντικειμένων εκατέρωθεν, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέταξαν και καθίσματα. Ενταση σημειώθηκε και στο φινάλε του αγώνα. Στο “στόχαστρο” βρέθηκε και ο Αλέξης Κούγιας που αποδοκιμάστηκε τόσο από τους φίλους της Καλαμάτας, όσο και από την ΑΕΛ. Ο ιδιοκτήτης της Θεσσαλικής ΠΑΕ έκανε μάλιστα και άσεμνη χειρονομία προς την κερκίδα των καλαματιανών φιλάθλων.

Πλακέτα στην οικογένεια του Μπαχράμη

Δεν έλειψαν και οι συγκινητικές στιγμές στο χθεσινό παιχνίδι. Μια από αυτές εκτυλίχθηκε πριν από τη σέντρα, όταν ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας μαζί με το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Καλαμάτας Γιώργο Ράλλη έδωσαν τιμητική πλακέτα και ανθοδέσμες στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Μπαχράμη, που φόρεσε τη φανέλα και των δύο ομάδων.