Πέμπτη, 31 Οκτώβριος 2019 15:37

Τρεις αλλαγές προπονητών σε 5 αγωνιστικές στην Α’ τοπική

Γράφτηκε από τον

Πέντε αγωνιστικές έχουν γίνει στην Α’ τοπική και ήδη τρεις τεχνικοί δεν πρόλαβαν την... παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, όπως είθισται να λέμε σε περιπτώσεις αντικατάστασης προπονητών.

Ο Τσικλητήρας Πύλου αρχικά και εν συνεχεία ο Τέλλος Αγρας και η Σπερχογεία ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας με τους Κώστα Στυλιανόπουλο, Νίκο Κακαλέτρη και Φραγκίσκο Κεράνη, αντίστοιχα.

Ο Στυλιανόπουλος αποχώρησε από τον Τσικλητήρα μετά την ήττα με 6-1 από τη Μεθώνη (13 Οκτωβρίου) στο γειτονικό ντέρμπι. Τα ηνία ανέλαβε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιάννης Σουρέλης.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε δύο ακόμα “διαζύγια”. Η διοίκηση της Σπερχογείας αποφάσισε μετά το 1-5 από τον Απόλλωνα να χωρίσει τους δρόμους της με τον Φραγκίσκο Κεράνη και λίγες ώρες αργότερα συμφώνησε με τον Γιάννη Γεωργιτζίκη.

Την Κυριακή το βράδυ ήταν η σειρά των ανθρώπων του Τέλλου Αγρα να λύσουν τη συνεργασία με το Νίκο Κακαλέτρη, καθώς ο ιστορικός σύλλογος γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-5 από το νεοφώτιστο Καλό Νερό.

Η θέση του προπονητή στον Αγρα έμεινε κενή για δύο μέρες, μιας και την Τρίτη το βράδυ επήλθε συμφωνία με τον Βασίλη Μπλέτσα. Την ίδια μέρα ο Κακαλέτρης έδινε τα χέρια με το Διαβολίτσι και θα είναι συνεργάτης του Κώστα Παλαμάρα, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει και στον Τσικλητήρα Πύλου.

Ο Μπλέτσας αναλαμβάνει τον Τέλλο Αγρα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με πέντε ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Το ντεμπούτο του στον πάγκο θα γίνει την Κυριακή με τον Τσικλητήρα. Ο Σουρέλης ανέλαβε την ομάδα της Πύλου από την 4η αγωνιστική και το ματς με την Κορώνη, όπου ηττήθηκε, όπως και την περασμένη αγωνιστική από την Ανδρούσα.

Ο Τσικλητήρας έχει μια νίκη και τέσσερις ισοπαλίες σε πέντε αγωνιστικές Το ίδιο και η Σπερχογεία, που θα συνεχίσει πλέον με τον Γεωργιτζίκη, ο οποίος ντεμπουτάρει την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό Ανάληψης.