Δευτέρα, 04 Νοέμβριος 2019 19:08

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-0: Παρθενική νίκη με σκόρερ τον Κ. Κορμπή και ήρωα τον Μπεκιάρη!

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-0: Παρθενική νίκη με σκόρερ τον Κ. Κορμπή και ήρωα τον Μπεκιάρη!

 

Μεγάλη νίκη με σκορ 1–0 πήρε χθες η Αβία επί της Κυπαρισσίας στο γήπεδο του Κάμπου και βρέθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού!

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή νίκη για την ομάδα του Διονύση Πουλή και ήρθε απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα όπως η Κυπαρισσία, που στοχεύει στον τίτλο.

“Χρυσός” σκόρερ της Αβίας ήταν ο Κώστας Κορμπής στο 78’, σε μια από τις λίγες φάσεις που απείλησαν οι γηπεδούχοι.

Η Κυπαρισσία από την άλλη υπέστη τη δεύτερη ήττα στην Α’ τοπική και είναι στο -6 από την κορυφή της βαθμολογίας!

Ο ΑΟΚ πάντως ήταν τρομερά άτυχος, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες και είδε τον Παναγιώτη Μπεκιάρη να πραγματοποιεί φοβερή εμφάνιση, κάνοντας πολλές αποκρούσεις.

Σωρεία επεμβάσεων από Μπεκιάρη

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 5’ ο Μπάρκας έκοψε για τον Τζανέτο που σούταρε, με τους αμυντικούς να διώχνουν πάνω στη γραμμή.

Πέντε λεπτά αργότερα το φάουλ του Τσαγκάρη απέκρουσε ο Μπεκιάρης, ενώ το ίδιο έγινε και στο 13’ με το πλασέ του Κόλλια.

Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 20’ με το σουτ του Κωνσταντόπουλο να περνά λίγο άουτ. Στο 28’ το σουτ του Τσαγκάρη δεν βρήκε για λίγο στόχο, ενώ νέο φάουλ από τον Τζανέτο στο 37’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπεκιάρη.

Το α’ ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος της ομάδας του Τάκη Παναγόπουλου, που όμως ήταν αναποτελεσματική και άτυχη στην τελική προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος η μορφή του αγώνα δεν άλλαξε με την Κυπαρισσία να είναι συνεχώς στην επίθεση και την Αβία να αμύνεται μαζικά, κλείνοντας καλά τους χώρους.

Στο 56’ ο Κόλλιας έκανε το πλασέ από κοντά όμως ο Μπεκιάρης του είπε “όχι”, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Μπάρκα δεν βρήκε για λίγο στόχο. Στο 69’ το σουτ του Κωνσταντόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Στο 78’ το μοναδικό γκολ

Και αφού δεν έβαζε γκολ, το δέχθηκε κάποια στιγμή η Κυπαρισσία, πληρώνοντας τον... άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου...

Ηταν το 78’ όταν ο Ανδρουτσής έκανε λάθος εκτίμηση, με τον Πολυμενέα να δίνει στον Κ. Κορμπή που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια η Κυπαρισσία τα έδωσε όλα για την ισοφάριση, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Αποβλήθηκε ο Κόλλιας

Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Νίκος Κόλλιας του ΑΟΚ για λογομαχία που είχε με φιλάθλους της Αβίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως τραυματίστηκε στη μέση ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος του ΑΟΚ και επισκέφτηκε το νοσοκομείο Κυπαρισσίας για εξετάσεις.

Το ματς σφύριξε ο Καυκάς και βοηθοί ήταν η Τσαούση και ο Μπουρίκας.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Βαβαρούτσος, Λυκουρέζος (70’ Τζανετέας), Θ. Καρδάσης, Γεωργίκος, Αποστολίδης, Δ. Κορμπής, Γεωργαντάς (72’ Γ. Καρδάσης), Κ. Κορμπής, Κωνσταντόπουλος (46’ Γιαννέας), Π. Καρδάσης (38’ Δ. Πολυμενέας).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Μπουτσικάκης, Μιτρόφ, Γεωργιόπουλος, Καμαρινός (63’ Σπυρόπουλος 75’ λ. τρ. Μπακόπουλος), Τσαγκάρης, Κόλλιας, Μπάρκας, Κωνσταντόπουλος, Τζανέτος.