Σάββατο, 15 Μάρτιος 2014 10:33

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με πάθος και κόσμο πάει για το διπλό στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

Δύσκολη έξοδο περιλαμβάνει το αυριανό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής για την "Μαύρη Θύελλα" η οποία θα φιλοξενηθεί από τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και θέλουν το τρίποντο στη μάχη που δίνουν για παραμονή, κάτι που σημαίνει ότι η "Μαύρη Θύελλα" θα βρει απέναντι της μια αποφασισμένη ομάδα που θα τα δώσει όλα για τη νίκη.


Οι «μελανόλευκοι» ωστόσο δεν έχουν περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες και θα επιδιώξουν να δείξουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου την δεδομένη αγωνιστική τους υπεροχή και να επιστρέψουν με τους τρεις βαθμούς από την Τρίπολη.
Στην προσπάθεια αυτή θα έχουν σύμμαχο τον φίλαθλο κόσμο τους αφού οι «Bulldogs» διοργανώνουν εκδρομή στην Τρίπολη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν σήμερα συμμετοχή στα γραφεία του συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο (δίπλα από το Bar Bar) 9-12 το βράδυ καθώς και στο κατάστημα «Art Music, (Αρτέμιδος 108, ώρες καταστημάτων).  Η τιμή συμμετοχής είναι 5 ευρώ το άτομο.
Η προετοιμασία συνεχίστηκε χθες με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο και θα ολοκληρωθεί σήμερα. Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Ζαχαρόπουλος και ο τραυματίας Λιόλιος ενώ επιστρέφει ο Καραχάλιος που εξέτισε την ποινή του.

Σφυρίζει ο Τζοβάρας

Το ματς του Παναρκαδικού με την Καλαμάτα θα διευθύνει ο διαιτητής Β' εθνικής Τζοβάρας (Φθιώτιδας) με βοηθούς τους Δοσκόρη (Φθιώτιδα) και Σοφό (Βοιωτία). Παρατηρητής θα είναι ο Δανούσης από την Αργολίδα.