Παρασκευή, 14 Μάρτιος 2014 18:12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: "Να παλέψουμε για τη νίκη στην Τρίπολη" λένε Γκόφας και Τριανταφυλλάκης

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: "Να παλέψουμε για τη νίκη στην Τρίπολη" λένε Γκόφας και Τριανταφυλλάκης

Για το Κυριακάτικο ματς με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη προετοιμάζεται η "Μαύρη Θύελλα". Η προετοιμασία συνεχίστηκε σήμερα με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο και θα ολοκληρωθεί αύριο. Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Ζαχαρόπουλος και ο τραυματίας Λιόλιος ενώ επιστρέφει ο Καραχάλιος που εξέτισε την ποινή του.

Ο προπονητής της Καλαμάτας Μίλτος Γκόφας και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Τριανταφυλλάκης. σε δηλώσεις που έκαναν στο site της ομάδας τόνισαν ότι η "Μαύρη Θύελλα" θα παλέψει για τη νίκη αύριο. Ο Γκόφας τόνισε: «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς για να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει να παλέψουμε και να πάρουμε την νίκη».
Ο Τριανταφυλλάκης από την πλευρά του σημείωσε: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Παναρκαδικό. Ο αντίπαλος μας παίζει το τελευταίο του χαρτί στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι τι θα κάνουμε εμείς. Πάμε να κερδίσουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το απόλυτο μέχρι το τέλος. Στο παιχνίδι της Κυριακής στην Τρίπολη θέλουμε και τον κόσμο μαζί μας γιατί πάντα στηρίζει την ομάδα και τον θέλουμε κοντά μας και σε αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση».