Τετάρτη, 06 Νοέμβριος 2019 12:23

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Συνεχίζονται σήμερα και αύριο οι προεπιλογές

Γράφτηκε από τον
ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Συνεχίζονται σήμερα και αύριο οι προεπιλογές

 

Δυο ακόμα προπονήσεις θα γίνουν αυτή την εβδομάδα για την προεπιλογή των μικτών ομάδων Μεσσηνίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣΜ.

Οι προπονήσεις θα γίνουν σήμερα και αύριο στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο στον Κορδία.

Στις 3 το μεσημέρι σήμερα και αύριο θα γίνει η προπόνηση για την Κ 12 και στις 5 το απόγευμα για την Κ14. Για την Κ 12 οι παίκτες που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να είναι γεννημένοι από 01/01/2008 έως και 31/12/2009 και για την Κ14 από 01/01/2006 έως και 31/12/2007. Τα ηνία στις μικτές ανέλαβε ως γνωστόν ο Στάθης Βανικιώτης.

Το σημερινό προσκλητήριο αφορά παίκτες που αγωνίζονται στις παρακάτω ομάδες: Καλαμάτα, Ολυμπιακός Ανάληψης, Πάμισος, Α.Ε. Αβίας, Πανθουριακός, Αστέρας Αρφαρών, Ανδρούσα, Νέος Αρις, Απόλλωνας Πεταλιδίου, Παναθηναϊκός Καλαμάτας, .Α.Ε Λογγάς, Δαναός, Ακαδημία Πάμισος, Ατρόμητος Πλατύ, Παπαφλέσσας Αμφειας, Ερμής Καλαμάατς, Αστέρας Βαλύρας, ΠΑΟΚ Καλαμάτας, Α.Ε. Μάνης, Πανευαϊκός, Σπερχογεία, ΠΑΣ Ράχης.

Οσον αφορά την προπόνηση της Πέμπτης αφορά τις εξής ομάδες: Α.Ο. Διαβολιτσίου, Θύελλα Μερόπης, Εράνη, Κυπαρισσία, Τσικλητήρας Πύλου, Καλό Νερό, Εθνικός Μελιγαλά, Μεθώνη, Τέλλος Αγρας, Ακρίτας Κορώνης, Ηρακλής Κυπαρισσίας, Δώριο, Χανδριναϊκός, Παπαφλέσσας Χώρας, Μιλτιάδης, Θύελλα Χαρακοπιού, Καλλιθέα, Νέστωρ Πύλου, Διαγόρας Κοπανακίου, Στενωσιά, Βλαχόπουλο, Νίκη Πλάτης.