Παρασκευή, 14 Μάρτιος 2014 20:41

Ρεπό για Μανωλά και Σαλίνο δίνει ο Μίτσελ

Γράφτηκε από τον
Ρεπό για Μανωλά και Σαλίνο δίνει ο Μίτσελ

Όσο και να θέλει ο Μίτσελ να πείσει ότι αυτό που προέχει για τον Ολυμπιακό είναι το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό και όχι αυτό με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ακόμα και ο ίδιος φαίνεται ότι έχει το μυαλό του στο ματς του «Ολντ Τράφορντ».

Το καταλαβαίνει κάποιος και από το ότι ο Ισπανός τεχνικός προτίμησε να αφήσει εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό δύο από τους παίκτες που αγωνίζονται συνεχώς τον τελευταίο καιρό.

Ο λόγος για δύο από τους βασικούς αμυντικούς των «ερυθρόλευκων», τους Κώστα Μανωλά και Λεάντρο Σαλίνο, τους οποίους ο Μίτσελ προτίμησε να προφυλάξει, προκειμένου να είναι ξεκούραστοι στο κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι του Μάντσεστερ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα, με τους Σαβιόλα, Μαρκάνο, Ιμπαγάσα, Σιόβα και Ολαϊτάν να μένουν εκτός.

Αναλυτικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό βρίσκονται οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σάμαρης, Σέποβιτς, Τόρες, Βαλντέζ.

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR