Δευτέρα, 11 Νοέμβριος 2019 18:46

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΚΟΡΩΝΗ 0-2: Τέταρτη σερί νίκη (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΚΟΡΩΝΗ 0-2: Τέταρτη σερί νίκη (φωτό)

 

Την εντυπωσιακή του πορεία συνέχισε και στην Ανδρούσα ο Ακρίτας Κορώνης.

Οι νεοφώτιστοι με γκολ των Διακουμή και Πάλια νίκησαν με 2-0 την ομώνυμη ομάδα και πανηγύρισαν το τέταρτο σερί τρίποντο και πέμπτο στις πρώτες 7 αγωνιστικές. Ετσι με 16 βαθμούς (μόνη ήττα από το Καλό Νερό) η Κορώνη φιγουράρει στη 2η θέση της Α’ τοπικής, έχοντας ένα βαθμό λιγότερο από τον πρωτοπόρο Πάμισο. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι είναι στην 11η θέση.

Στο χθεσινό ματς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30’ με πλασέ του Διακουμή και έκαναν το 0-2 στο 95’ με σουτ του Πάλλια μέσα από την περιοχή.

Ημίωρη διακοπή λόγω τραυματισμού του Κοντομανωλόπουλου

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Κοντομανωλόπουλου στο 90’. Ο παίκτης της Ανδρούσας συγκρούστηκε με τον γκολκίπερ της Κορώνης Σακκά σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με συνέπεια και οι δύο παίκτες να πέσουν άσχημα στο έδαφος.

Ο Σακκάς μετά από λίγα λεπτά σηκώθηκε, όχι όμως και ο αντίπαλός του και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους ανθρώπους της Ανδρούσας έκαναν λόγο για διάσειση και ο παίκτης επρόκειτο να μείνει χθες για εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Ο παραπάνω τραυματισμός είχε ως συνέπεια να διακοπεί το παιχνίδι για 30 λεπτά από τον ρέφερι Κουτσαναστάση. Οταν άρχισε το ματς έδειξε 7 λεπτά καθυστερήσεις και στο διάστημα αυτό η Κορώνη πέτυχε και δεύτερο γκολ.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Ξυδιάς, Τσαναλίας, Δέδες, Παυλάκος, Παπαγεωργίου, Ιμεράσι, Θεοδοσόπουλος, Κάλλας, Κοντομανωλόπουλος, (90’ λ.τρ. Μπάλλας) Τσαινίρ (46’ Κουρνέτας).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σακκάς, Μπίζος, Κουτσουμπός, Παναγιωτόπουλος, Χοτζόλι, (60’ λ.τρ. Σαρέλλας) Τσάνι, Μάραντος, Διακουμής, Γεωργιόπουλος, Πάλλιας, Σταματής (75’ λ. τρ. Τέντες)