Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 19:41

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΕΡΑΝΗ 2-2: Νέα εκτός έδρας απώλεια και στο -6 από την κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΕΡΑΝΗ 2-2: Νέα εκτός έδρας απώλεια και στο -6 από την κορυφή

Αν και προηγήθηκε η Εράνη δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στο χθεσινό εκτός έδρας ματς με την Ανδρούσα, η οποία γύρισε το ματς για να δεχτεί όμως την ισοφάριση στο 75’.

Ετσι το 2-2 ήταν το τελικό σκορ, με τους γηπεδούχους να παίρνουν ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια για παραμονή στην Α’ τοπική. Αντίθετα οι Φιλιατρινοί άφησαν δύο ακόμα βαθμούς και είναι πλέον στο -6 από τον πρωτοπόρο και αήττητο Πάμισο, τον οποίο θα υποδεχτούν την προσεχή Κυριακή.

Η Εράνη άνοιξε το σκορ στο 10’ με κεφαλιά του Ανδρέα Χρονόπουλου έπειτα από σέντρα του Βλαχόπουλου.

Στο 28’ συνεργάστηκαν οι Τσαναλίας – Θεοδοσόπουλος και ο δεύτερος πάσαρε στον Γρ. Παπαγεωργίου, που με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-1.

Μετά την ισοφάριση η Ανδρούσα απείλησε με το κόρνερ του Κάλλα στο οποίο πέρασε απ’ όλους η μπάλα μπροστά από την εστία και το σουτ του Ιμεράσι, που απέκρουσε ο Αλεξανδρόπουλος.

Η Ανδρούσα βρήκε πάντως γκολ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, εκμεταλλευόμενη την ολιγωρία της άμυνας.

Ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε φάουλ, ο Ιμεράσι στόπαρε ανενόχλητος την μπάλα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.

Μετά το 2-1 η Εράνη ανέβασε την απόδοση της και πίεσε την Ανδρούσα, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Βλαχόπουλο και Ανδ. Χρονόπουλο.

Ο γκολκίπερ Μπαχράμης όμως απέκρουσε και στις 3 περιπτώσεις που βρέθηκε τετ α τετ με τους αντιπάλους τους.

Τελικά το 2-2 ήρθε στο 75’ με σουτ του Βέλλη, με την Εράνη να προσπαθεί στη συνέχεια για την ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να βρει το τρίτο γκολ.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας, με βοηθούς την Τσαούση και τον Σωτηρόπουλο.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Ξυδιάς, Τσαναλίας, Χαρίτος, Παυλάκος, Καλογερόπουλος, Γρ. Παπαγεωργίου, Ιμεράσι, Κοντομανωλόπουλος (82’ Κοντόπουλος), Κάλλας (78’ Δέδες), Θεοδοσόπουλος (84’ Τσαίμίρ).

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Ασημακόπουλος (60’ Νικολακόπουλος), Ν. Παπαγεωργίου, Μπουρδέκας, Ανδρώνης, Κώτσος, Πέππας, Χρονόπουλος, Βέλλης, Βλαχόπουλος.