Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 20:02

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 1-0: Με οδηγό και σκόρερ τον Αντωνίου

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 1-0: Με οδηγό και σκόρερ τον Αντωνίου

Με γκολ του έμπειρου μέσου Γουλιέλμου Αντωνίου, ο Ολυμπιακός Ανάληψης κέρδισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου στη Μεσσήνη, το Καλό Νερό με 1-0.

Οι ερυθρόλευκοι σημείωσαν τη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα και πρώτη στο γήπεδο τους και παρέμειναν για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητοι. Ενα αποτέλεσμα που θα βοηθήσει όχι μόνο βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να πετύχει την άνετη παραμονή της στην κατηγορία. Δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο κυρίως με τους Κατσιμαγκλή, Κρεμμύδα, αλλά δεν κατόρθωσαν να πετύχουν κάποιο γκολ.

Από την άλλη το Καλό Νερό δεν κατάφερε για δεύτερο σερί παιχνίδι να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια είχε δύσκολο έργο από την στιγμή που αναγκάστηκε για σχεδόν 70 λεπτά να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σιγέρη στο 21’ για αντιαθλητικό μαρκάρισμα. Θα μπορούσε να έχει διαφορετική μοίρα, αν νωρίτερα, πριν ακόμη και από την αποβολή, είχε καταφέρει να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν δύο φορές ο Μπεγέτης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κατσίποδα. Και μετά το γκολ που δέχτηκε είχε φάσεις για να σκοράρει, όμως οι Αλμπάν (1) και Κορακοβούνης δεν κατόρθωσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Φάσεις – γκολ

Στο 5’ ο Κατσιμαγκλής βγήκε τετ-α-τετ με τον Σταυρόπουλο και με πλασέ έστειλε την μπάλα να περάσει άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 14’ ο Μπεγέτης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κατσίποδα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ προσπάθησε να σκοράρει, όμως η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 18’ από φάουλ του Πατσιώτη και ασθενή απόκρουση του Σταυρόπουλου η μπάλα έφτασε στον Κρεμμύδα, ο οποίος πλάσαρε αμέσως στέλνοντας την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στο 30’ από πάσα του Δεμπεγιώτη ο Μπεγέτης βγήκε τετ-α-τετ με τον Κατσίποδα έκανε το πλασέ για να αποκρούσει ενστικτωδώς ο έμπειρος τερματοφύλακας και να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Στο 37’ ο Κατσιμαγκλής βγήκε τετ-α-τετ με τον Σταυρόπουλο, όμως έκανε κακό πλασέ και έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του αντιπάλου του. Στο 77’ από φάουλ του Πατσιώτη, ο Αντωνίου με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Στο 85’ ο Αλμπάν προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά, όμως έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στα τελευταία λεπτά ο Κορακοβούνης δύο φορές στο 88’ και στο 90’ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Κατσιμαγκλής (85’ Οικονομόπουλος), Μαυροειδάκος, Κουκούτσης, Γιαννόπουλος, Κρεμμύδας, Τσώνης, Αλεβίζος, Μπούνας (93’ Δημητρακόπουλος), Πατσιώτης, Αντωνίου (84’ Βλαχάκης).

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Ανδρεόπουλος, Λαμπρόπουλος (81’ Παναγούλιας), Κορμπής (78’ Μανδραπήλιας), Αλμπάν, Σιγέρη, Ντιόπ (88’ Διονυσόπουλος), Μητρόπουλος (60’ Κορακοβούνης), Δεμπεγιώτης, Μπεγέτης.