Δευτέρα, 18 Νοέμβριος 2019 20:24

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-1: Με όπλο την έδρα

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-1: Με όπλο την έδρα

 

Με τέρματα που σημείωσε στο πρώτο 45λεπτο, η Α.Ε. Αβίας κέρδισε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Κάμπου τη Σπερχογεία με 2-1.

Αυτή ήταν η 2η νίκη που πετυχαίνει στο φετινό πρωτάθλημα και δεύτερη εντός έδρας, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη επί της Κυπαρισσίας την 6η αγωνιστική. Μια νίκη σημαντική στην προσπάθεια των γηπεδούχων για παραμονή στην κατηγορία. Στο β’ μέρος είχε ευκαιρίες και για άλλο γκολ με πιο αξιόλογη αυτή, όταν ο Βαβαρούτσος πέρασε δύο αμυντικούς και έκανε σέντρα στην περιοχή για τους Κ. Κορμπή και Γεωργουλέα, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να “σπρώξουν” την μπάλα στα δίχτυα.

Η Σπερχογεία μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, όμως έκανε μεγάλη προσπάθεια για την ανατροπή κατάφερε να μειώσει στο 64’ όμως στη συνέχεια οι επιθετικές προσπάθειες των παικτών της δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και έτσι έμεινε για 5ο παιχνίδι χωρίς νικηφόρο αποτέλεσμα. Μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό που είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν κεφάλι στο σκορ με 2-0, οι “ταύροι” ανέβασαν την απόδοση του και έχασαν ευκαιρίες για γκολ με τους Κοστρίβα (κεφαλιά), Πετράκο (κεφαλιά), Κάϊα (τετ-α-τετ απέκρουσε ο τερματοφύλακας), Κοτσιλιέρη (σουτ βρήκε σε σώματα), Δασκαλάκη (σουτ πάνω στα σώματα και διώξιμο της μπάλας πάνω σχεδόν στη γραμμή.

Τα γκολ

Στο 1ο λεπτό μετά από κάθετη πάσα του Γεωργίκου ο Π. Καρδάσης πέρασε και τον Καλλιντέρη και με πλασέ σε κενή εστία πέτυχε το 1-0. Στο 19’ ο Π. Καρδάσης με φάουλ έξω από την περιοχή και αφού η μπάλα πέρασε από το ανθρώπινο τείχος κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-0.

Στο 64’ ο Καραχάλιος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Αθ. Καρδάση και με εύστοχη εκτέλεση διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Χρ. Μπουρίκα.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Βαβαρούτσος, Αθ. Καρδάσης, Αποστολίδης, Τζανετέας, Γεωργαντάς (52’ Γιαννέας), Κ. Κορμπής, Γεωργουλέας (65’ Τσουλάκος), Π. Καρδάσης (52’ Γ. Καρδάσης), Δ. Κορμπής (81’ Κωνσταντόπουλος), Γεωργίκος.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Μάραντος, Ε. Δωδεκάτος, Πετράκος (35’ Καραχάλιος), Δικαίος, Κοστρίβας, Κάϊας (86’ Αντωνίου), Πετριτάι, Σαούτης, Κοτσιλιέρης, Οικονομόπουλος (52’ Δασκαλάκης).