Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2019 18:56

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-2: Είχαν από ένα ημίχρονο

Γράφτηκε από τον

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν το Σάββατο στο γήπεδο του Μελιγαλά, ο τοπικός Εθνικός με τον Ακρίτα Κορώνης, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Οι δύο ομάδες μετά τα δύο πρώτα γκολ, που επιτεύχθηκαν στο 2ό και 3ό λεπτό αντίστοιχα, από εκεί και μετά είχαν από ένα ημίχρονο. Στον πρώτο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που έπαιξαν καλύτερα, δημιούργησαν φάσεις στην εστία του Λίβα και λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο πήραν κεφάλι στο σκορ με 2-1. Πέρα από τα δύο γκολ, ο Ακρίτας θα μπορούσε να βρει δίχτυα και σε άλλες φάσεις που δημιούργησε, όμως οι παίκτες τους δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Στο 30’ ο Γεωργιόπουλος έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή, όμως πρόλαβαν οι αμυντικοί και απομάκρυναν και στο 35’ ο Διακουμής μπήκε στην περιοχή και σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Λίβας.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που αντέδρασαν, αλλάζοντας την εικόνα τους προς το καλύτερο και κατόρθωσαν στα τελευταία λεπτά να φτάσουν στην 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ. Πριν φτάσουν στο 2-2, αλλά και μετά την ισοφάριση είχαν ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα, με τους Σαραντόπουλο, Λυμπερόπουλο και τον Καρατζούλια, που έχασε τη μεγαλύτερη στο 79’ όταν βγήκε τετ-α-τετ με τον Σακκά, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Τα γκολ

Μόλις στο 2’ ο Σαραντοπουλος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του πέτυχε το 1-0. Στην επόμενη φάση, με τη σέντρα, ο Παλιάς από δεξιά πέρασε τους αμυντικούς μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Σταματή, ο οποίος με πλασέ ισοφάρισε 1-1. Στο 41’ από κόρνερ του Διακουμή ο Μάραντος πετάχτηκε στο α’ δοκάρι και με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1-2. Στο 80’ από κόρνερ του Σαραντόπουλου ο Χαραλαμπόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το τελικό 2-2.

Ο Ακρίτας τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες γιατί στο 82’ αποβλήθηκε ο Χοτζόλι (2η κίτρινη για επικίνδυνο μαρκάρισμα).

Διαιτητής ήταν ο Καρβούνης που είχε για βοηθούς διαιτητές τους Τσοπανάκη, Γεωργαντά.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Ντεμίρη (78’ Μάκρης), Φέστας, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σαραντόπουλος, Ρουμελιώτης (57’ Σεμούρι), Καρατζούλιας, Λυμπερόπουλος, Λάγιος, Καλύβας (78’ Διακουμάκος).

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σακκάς, Παναγιωτόπουλος, Μπίζος, Κουτσουμπός, Χοτζόλι, Κρητικάκης, Σταμάτης (78’ Καπινιάρης), Γεωργιόπουλος, Μαράντος, Παλιάς (88’ Μουτζούρης), Διακουμής.