Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2019 19:09

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1: Σπουδαίο διπλό με Πιρές (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-1: Σπουδαίο διπλό με Πιρές (φωτό)

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες, πέτυχε ο Πανθουριακός χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, όπου επικράτησε 1-0 του Καλού Νερού.

Οι ποδοσφαιριστές παρά τη βροχόπτωση και το δυνατό αέρα, προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να βοηθήσουν τις ομάδες τους να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, δημιούργησαν καλές φάσεις στο παιχνίδι, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια, με εξαίρεση μια στο 78’ όπου οι φιλοξενούμενοι κατόρθωσαν να βρουν δίχτυα και με αυτό το γκολ να φύγουν με τους τρεις πόντους από την Κυπαρισσία.

Με τη νίκη αυτή οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την ανοδική τους πορεία, ενώ σε ένα ακόμη παιχνίδι διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους.

Το Καλό Νερό είχε φάσεις στο παιχνίδι, όπου από το ξεκίνημα σχεδόν διεκδίκησε τη νίκη, όμως οι παίκτες του δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα τους να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο 78' το μοναδικό γκολ

Στο 26’ σουτ του Μητρόπουλου απέκρουσε σωτήρια ο Κόκκαλης. Στο 30’ ο Κανελλόπουλος βγήκε τετ-α-τετ έκανε το κοντινό πλασέ για να αποκρούσει ο Σταυρόπουλος. Στο 35’ ο φάουλ Λαμπρόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Κόκκαλης, που εκτινάχθηκε στο “Γ” της εστίας του απέκρουσε. Στο 50’ ο Κανελλόπουλος με σουτ από καλή θέση έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι. Στο 55’ σουτ του Τρίψα απέκρουσε ο Σταυρόπουλος και κατέληξε σε κόρνερ. Στο 59’ ο Μπεγέτης προσπάθησε να σκοράρει με σουτ, αλλά απέκρουσε ο Κόκκαλης. Στο 63’ ο Δεμπεγιώτης βγήκε και πριν σουτάρει για γκολ, ο Κόκκαλης πρόλαβε με έξοδο που έκανε και απομάκρυνε τον κίνδυνο που διαγραφόταν για την εστία του. Στο 78’ μετά από από ωραία ενέργεια του Σπυρόπουλου απέφυγε δύο αντιπάλους του και έκανε τη σέντρα και ο Πιρές, που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 80’ ο Μπεγέτης με ωραία εκτέλεση φάουλ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κόκκαλη που απέκρουσε.

Παράπονα για πέναλτι

Στο 82’ ο Αθανασόπουλος έκανε τη σέντρα στην περιοχή και η μπάλα κτύπησε σε χέρι (απλωμένο) αμυντικού, αλλά ο διαιτητής Ηλ. Νικολόπουλος, δεν θεώρησε ότι έγινε παράβαση δίνοντας συνέχεια στο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν γιατί δεν δόθηκε πέναλτι.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Ανδρεόπουλος, Λαμπρόπουλος, Κορμπής (85’ Βλάμης), Αλμπαν, Μητρόπουλος, Ντιόπ, Διονυσόπουλος (67’ Μανδραπήλιας), Μπεγέτης, Δεμπεγιώτης.

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Κόκκαλης, Νινιός, Παντσιώτης, Δημητρακόπουλος, Γιαννακόπουλος, Καράμπελας, Μορέιρα, Εμμανουήλ (62’ Αθανασόπουλος), Πιρές Αλμέιδα (80’ Παπαγιαννόπουλος), Μερκούρης (52’ Τρίψας), Κανελλόπουλος (62’ Σπυρόπουλος).

* Αψογη ήταν η φιλοξενία από το Καλό Νερό στην αποστολή του Πανθουριακού, όπως ανέφεραν στο τέλος του αγώνα από την ομάδα της Θουρίας, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους στους παράγοντες του Τριφυλιακού σωματείου.