Παρασκευή, 29 Νοέμβριος 2019 12:00

Συνάντηση Αυγενάκη - Ολυμπιακού: «FIFA και UEFA έχουν λάβει δράση!»

Γράφτηκε από τον
Συνάντηση Αυγενάκη - Ολυμπιακού: «FIFA και UEFA έχουν λάβει δράση!»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. «Δε σφυρίζω τα πέναλτι και δε σηκώνω τα οφσάιντ» είπε ο Αυγενάκης.

Λίγο πριν τις δέκα έφτασαν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού για να συζητήσουν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Ο κύριος Αυγενάκης υποδέχθηκε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Μώραλη αλλά και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Κώστα Καραπαπά όπως επίσης και την γενική διευθύντρια Λίνα Σουλούκου.

Η συνάντηση άρχισε λίγο μετά τις 10.00 και ολοκληρώθηκε περίπου μία ώρα μετά.

Μώραλης: «Περιμένουμε παρέμβαση και της κυβέρνησης»
Μετά το τέλος της συνάντησης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης τόνισε ότι «Επισκεφτήκαμε τον κύριο υφυπουργό μαζί με την κα Σουλούκου και τον κύριο Καραπαπά σε συνέχεια της επιστολής που είχαμε κάνει πριν από 15 ημέρες και στην οποία είχαμε αναπτύξει τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε σχέση με τη λειτουργία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ η οποία κατά τη γνώμη μας δεν κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Τρεις ενότητες ήταν στην επιστολή μας, η μία αφορά τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, η άλλη αφορά το κομμάτι της λειτουργίας της ΚΕΔ και της διαιτησίας και η άλλη των κλήσεων για δηλώσεις παραγόντων. Αυτές είναι οι ενότητες, τις θέσαμε στον υφυπουργό αναλυτικά» και κατέληξε λέγοντας πως «χαιρόμαστε και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί σε συνέχεια της επιστολής είδαμε να παρεμβαίνει η FIFA και η UEFA και να ασχολείται από το θέμα και να ζητάει από την ΕΠΟ σχετικές απαντήσεις και περιμένουμε την παρέμβαση της κυβέρνησης, στα θέματα της αρμοδιότητας της, όπως είναι το οικονομικό»

Πηγή: gazzetta.gr