Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 13:30

ΜΕΘΩΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 2-1: Με ανατροπή από το πρώτο μέρος με Ηλιόπουλο, Σούλα!

Γράφτηκε από τον

 

Επιστροφή στις νίκες για τη Μεθώνη που επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Ο ΑΟΜ έκανε μάλιστα την ανατροπή με σκόρερ τους Ηλιόπουλο και Σούλα, μιας και η ομάδα της Μεσσήνης είχε προηγηθεί νωρίς με πέναλτι του Πατσιώτη. Ετσι η ομάδα του Βασίλη Κοσυφολόγου συνεχίζει να εντυπωσιάζει και βρίσκεται στην πεντάδα, στο -3 από την κορυφή της Α’ τοπικής!

Στο 14’ ο Μωραγιάννης κέρδισε πέναλτι από τον Παπαδημητρίου και ο Πατσιώτης από τα 11 βήματα έκανε το 0-1. Ομως το προβάδισμα των “ερυθρόλευκων” δεν κράτησε πολύ, μιας και στο 16’ η Μεθώνη ισοφάρισε 1-1 με κεφαλιά του αρχηγού της Στέλιου Ηλιόπουλου ύστερα από σέντρα του Πεϊδη.

Μάλιστα στο 20’ οι “βυσσινί” έκαναν την ανατροπή όταν μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Πουλάκου, ο Σούλα με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στη συνέχεια δεν υπήρξαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Ο Σούλα σούταρε άουτ στο 63’, ενώ στο 70’ ο Κατσίποδας απέκρουσε το σουτ του Πουλάκου.

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης, που παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία, έχασε ευκαιρία στο 90’ να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας όταν ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πατσιώτη, ο Μίντζηρας απέκρουσε και ο Βλαχάκης σούταρε λίγο άουτ.

Το ματς σφύριξε ο Ζαρακοβίτης, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Τσίρμπα.

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Τομαράς (46’ Ζόμπολος), Καγιανάς, Παπανικολόπουλος, Κουτίβας, Παπαδημητρίου (85’ Σούλι), Ηλιόπουλος, Πουλάκος, Πεϊδης, Παυλόγιαννης, Σούλα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Κατσίποδας, Γιαννόπουλος (85’ Οικονομόπουλος), Μαυροειδάκος, Κουκούτσης, Δουρούμης, Κρεμύδας, Κατσιμαγκλής (55’ Παπαβασιλόπουλος), Αλεβίζος, Μπούνας, Πατσιώτης, Μωραγιάννης (77’ Βλαχάκης).