Δευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2019 12:55

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-0: Με λυτρωτή τον Μπάρκα στο 85’!

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-0: Με λυτρωτή τον Μπάρκα στο 85’!

 

Αγχωτική νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Κυπαρισσία από τη Μάνη, χθες στο γήπεδο της Κυπαρισσίας με σκόρερ τον Δημήτρη Μπάρκα!

Ο Ηλειος επιθετικός σκόραρε στο 85’ και χάρισε στην ομάδα του τη δεύτερη σερί νίκη, απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Μάνης.

Ετσι ο ΑΟΚ μείωσε στους 9 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Πάντως στο πρώτο μέρος η ομάδα του Τάκη Δρούγα πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να προηγηθεί.

Μάλιστα στο 35’ είχε σουτ στο δοκάρι με τον Φετάχου και στη συνέχεια της φάσης ο Χελάς πλάσαρε άουτ από πλεονεκτική θέση.

Νωρίτερα στο 30’ ο Πουλάκος έσπασε την μπάλα, όμως ο Χελάς δεν πρόλαβε να πλασάρει. Νέα χαμένη ευκαιρία στο 37’ για τους φιλοξενούμενους με τον Τσουλάκο να βγάζει τετ α τετ τον Φετάχου που πήγε να περάσει και τον Ντουγέρογλου, όμως ο έμπειρος γκολκίπερ βγήκε και μπλόκαρε.

Στο πρώτο ημίχρονο οι “κυανόλευκοι” είχαν να αντιτάξουν μια κεφαλιά του Μπάρκα στο 27’ που απέκρουσε ο Αντωνόπουλος και ένα σουτ του Κωνσταντόπουλου στο 43’ που είπε και πάλι “όχι” ο γκολκίπερ της Μάνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου ανέβασε την απόδοση της και πίεσε την Μάνη.

Στο 55’ το πλασέ από κοντά του Μπάρκα έφυγε άουτ ψηλά, ενώ στο 74’ ο Μπουτσικάκης σούταρε για να κοντράρει η μπάλα σε σώματα και να καταλήξει στο δοκάρι. Το πολυπόθητο γκολ για την Τριφυλιακή ομάδα επιτεύχθηκε στο 85’ όταν ο Μπουτσικάκης έδωσε κάθετα στον Τσαγκάρη που έκανε το κόψιμο και ο Μπάρκας με προβολή έγραψε το 1-0!

Το ματς σφύριξε ο Ψηλοπαναγιώτης και βοηθοί ήταν οι Γ. Μιχαλόπουλος και Διακουμάκος.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Ανδρουτσής, Μιτρόφ, Σπυρόπουλος (72’ Ζαφείρης), Καμαρινός, Μπουτσικάκης, Τσαγκάρης (90’ Δημητρακάκης), Τζανέτος, Γεωργιόπουλος (86’ Μπακόπουλος), Μπάρκας, Κωνσταντόπουλος (93’ Βασίλεφ).

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Βαβαρούτσος, Χατζηπαναγιώτης, Πουλάκος (90’ Στύλλα), Δουρούμης, Πολυμενέας, Τσουλάκος, Μπέρμπερη, Αλεξανδρόπουλος (87’ λ. τρ. Ντουράι), Φετάχου (89’ Π. Σπυρέας), Χελάς.