Τετάρτη, 19 Μάρτιος 2014 19:18

Πρόκριση για την Κυπαρισσία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, επικράτησε 2-1 της Νίκης Τραγανού

Γράφτηκε από τον

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών προκρίθηκε η Κυπαρισσία μετά τη σημερινή της νίκη με 2-1 επί της Νίκης Τραγανού.
Οι κυπελλούχοι Μεσσηνίας είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασαν στην επιτυχία χάρις σε δύο τέρματα που πέτυχε ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός Γιώργος Μητρόπουλος, ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο.


Ο ΑΟΚ αν και παρατάχθηκε με ορισμένες αλλαγές στη σύνθεση του (έμειναν στον πάγκο οι δύο πρώτοι σκόρερ Στρέπι και Μιτρόφ και ο βασικός τερματοφύλακας Ντουγερόγλου) ήταν πολύ ανταγωνιστικός και άξιζε τη νίκη, απέναντι σε μία επίσης πολύ δυνατή ομάδα που οδηγεί την κούρσα στην πρώτη κατηγορία της Ηλείας.
Οσον αφορά το παιχνίδι που παρακολούθησαν 250 και πλέον θεατές ήταν αρκετά καλό ποιοτικά, παρότι και οι δύο ομάδες προφύλαξαν ορισμένα από τα… αστέρια τους.

Με δύο γκολ του Μητρόπουλου

Στο 30' ο νεαρός Κωνσταντόπουλος που ήταν πολύ καλός είχε σουτ άουτ από καλή θέση, ενώ στο 35' ο Μπίζος απέκρουσε το πλασέ του Κλίντον. Το σκορ άνοιξε για τη Μεσσηνιακή ομάδα στο 43' όταν ο Σούπουλι έκανε τη σέντρα και ο Μητρόπουλος με κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Παναγιώτη Παναγόπουλου συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό και στο 65' διπλασίασε τα τέρματα της όταν ο Μητρόπουλος εκμεταλλεύτηκε τσαφ ενός αμυντικού, μπήκε κατά μέτωπο στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0.
Στο 73' το σουτ του Σούπουλι απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Νίκης Τραγανού.
Η ομάδα της Ηλείας μείωσε στο 85' όταν ο Νικολόπουλος κέρδισε πέναλτι από τον Ζαφείρη και ο Μαρκόπουλος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα κάνοντας το 2-1.
Στο 87' ο Γουβαλάρης έκανε ένα επικίνδυνο σουτ το οποίο έδιωξε ο Μπίζος.
Το ματς σφύριξε ο Γ. Γκριτζέπης (Αρκαδίας), με βοηθούς τους
Κ. Γκριτζέπη (Αρκαδίας) και Νίκα (Αρκαδίας).
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μανδραπήλιας
(46' λ. τρ. Δαλαβούρας), Γαργαρώνης (67' Σταματόπουλος), Λυδιώτης, Κωνσταντόπουλος, Ντιόπ, Σούπουλι, Μητρόπουλος (77' Μιτρόφ), Παναγόπουλος. 
ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ: Λαμπρόπουλος (46' Χ. Ψυχογιός), Παντελής, Γουβαλάρης, Σαραντούλιας, Ε. Κολοτούρος, Κ. Κολοτούρος (46' Μαρκόπουλος), Νικολόπουλος, Δούλος, Δ. Κολοτούρος, Κλίντον,
Δ. Ψυχογίος (70' Παναγόπουλος).

Με Ζακυνθιακό εκτός έδρας
την προσεχή Τετάρτη

Στην επόμενη φάση του θεσμού η Τριφυλιακή ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ζακυνθιακό εκτός έδρας, ένα ματς που έχει οριστεί για την προσεχή Τετάρτη 26 Μαρτίου. Ο Ζακυνθιακός επικράτησε σήμερα στην Κεφαλονιά του ΑΟΚΙ με το εντυπωσιακό 4-5, χάρις σε ένα γκολ με φάουλ που πέτυχε ο πρώην παίκτης της Καλαμάτας Στέλιος Λιβέρης στο 94'. Αλλα δύο γκολ για την ομάδα της Ζακύνθου σημείωσε ο έμπειρος επιθετικός Στάθης Καραμαλίκης και δύο ακόμη ο Παναγιώτης Δρόσος. Πρόκειται για μία πολύ δυνατή ομάδα με παίκτες όπως οι Καραμαλίκης και Λιβέρης που έχουν αγωνιστεί επί σειρά ετών σε επαγγελματικές κατηγορίες και έχει θέσει ως στόχο την άνοδο
στη Γ' εθνική.