Τετάρτη, 19 Μάρτιος 2014 19:51

"Μαύρη Θύελλα": Ξεκίνησε προετοιμασία για το ματς με Ατρόμητο Αχαϊας

Γράφτηκε από τον

Η ήττα στην Τρίπολη ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες της "Μαύρης Θύελλας" για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο η Μεσσηνιακή ομάδα είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει την συνέχεια και να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες της έχουν μείνει…
Σήμερα λοιπόν ξεκίνησε η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ατρόμητο Αχαΐας (4 μ.μ. Δημοτικό Στάδιο), στο οποίο οι Μεσσήνιοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες.


Ο Ατρόμητος δίνει μάχη για την παραμονή και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, ωστόσο η Καλαμάτα θα επιδιώξει να δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και να συνδυάσει νίκη με καλή μπάλα απέναντι στην ομάδα της Αχαΐας.
Στην σημερινή προπόνηση συμμετείχε ο Νίκος Λιόλιος που ξεπέρασε πλέον τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Χρήστος Καλαντζής και ο Γιάννης Τσόπελας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία και πιθανότατα θα δοκιμάσουν σήμερα να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.
Από εκεί και πέρα, για το ματς της Κυριακής δεν υπολογίζεται ο Σκαρλάτος (φωτό) που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στην Τρίπολη ενώ τιμωρημένος είναι και ο Μαρτίνος που αποβλήθηκε. Αντίθετα, επιστρέφει ο Ζαχαρόπουλος που εξέτισε την ποινή του.

Σφυρίζει ο Φώτης
από την Εύβοια

Ο Στέλιος Φώτης από την ΕΠΣ Εύβοιας ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ να διαιτητεύσει το παιχνίδι της Καλαμάτας με τον Ατρόμητο Αχαΐας. Βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι Σταύρος Ρουμπής, Γιώργος Πασχαλίδης επίσης από την ΕΠΣ Εύβοιας και παρατηρητής ορίστηκε ο Νίκος Σπυράκης από την ΕΠΣ Λακωνίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής, οι βοηθοί και ο παρατηρητής προέρχονται από τη Football League.