Τετάρτη, 04 Δεκέμβριος 2019 17:38

ΑΕΚ: Ταξίδι αστραπή του Ίβιτς για προπονητή...

Γράφτηκε από τον

Στο εξωτερικό βρίσκεται ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Α.Ε.Κ. για το θέμα του νέου αφεντικού της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, επιστρέφει το βράδυ από Άμστερνταμ.

Στην ΑΕΚ το θέμα του αντικαταστάτη του Νίκου Κωστένογλου βρίσκεται οριστικά στη τελική του ευθεία. Κάτι που αποδεικνύεται από το ταξίδι αστραπή που έκανε ο Ίλια Ίβιτς στο εξωτερικό για να συναντηθεί με τον εκλεκτό του για τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο και αυτό που απομένει πλέον είναι να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα του ταξιδιού αυτού.

Κάτι που δεν θα αργήσει να γίνει, σε ότι αφορά το θέμα του αποτελέσματος του νέου ταξιδιού του Σέρβου τεχνικού διευθυντή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ. Γεγονός που σημαίνει ότι το ραντεβού έγινε στο εξωτερικό προκειμένου να τελειώσει κάθε λεπτομέρεια (θετικά ή αρνητικά) με τον τεχνικό στον οποίο κατέληξε ο Ίβιτς.

Πιο συγκεκριμένα ο Ίλια Ίβιτς αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα στις 21.10 από το Άμστερναμ της Ολλανδίας με πτήση της Aegean. Αυτό σημαίνει ότι η συνάντηση είχε να κάνει με τις ορισιτκές συζητήσεις του με τον προπονητή που ο ίδιος ξεχώρισε και θεωρεί πως πρέπει να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ για -τουλάχιστον- ενάμιση χρόνο...

Αξίζει να σημειωθεί ότι φαντάζει δύσκολο, έως απίθανο να προλάβει, ακόμη και να υπάρξει... λευκός καπνός για τον επόμενο προπονητή, να αναλάβει την ομάδα και να βρίσκεται στον πάγκο της στο ματς της ΑΕΚ το Σάββατο στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Από την άλλη, εφόσον φτάσουν σε συμφωνία τούτες της ώρες οι δυο πλευρές, το πιθανότερο είναι πως θα βρεθεί στο γήπεδο για να δει έστω από κοντά τη νέα του ομάδα.

Πηγή: gazzetta.gr