Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014 13:33

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ετοιμάζεται για Αρτα…

Γράφτηκε από τον
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Ετοιμάζεται για Αρτα…

Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕ Καραϊσκάκης ξεκίνησε χθες ο Μεσσηνιακός. Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος» και αναλώθηκε κυρίως σε ασκήσεις με μπάλα, ενώ ο Σταύρος Τσουλάκος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεπεράσει απόλυτα τον τραυματισμό του και όλα δείχνουν ότι δεν θα προλάβει το ματς της Κυριακής.

Εκτός μάχης είναι και ο Μπιμπίρης που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες ενώ  επιστρέφουν οι Αργυρόπουλος και Κουρεντζής που εξέτισαν τις ποινές τους, όπως και ο Τσουκάλης ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Ο Μεσσηνιακός θα πάει στην Αρτα με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα αυξήσει τις ελπίδες του για παραμονή. Οι «πράσινοι» προέρχονται από ήττες και βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, κάτι που σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν για βαθμούς και εκτός έδρας στην συνέχεια. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση

Σφυρίζει ο Ζούγρας

Το ματς της ΑΕ Καραϊσκάκης με τον Μεσσηνιακό θα διαιτητεύσει ο Ζούγρας με βοηθούς τους Ξενακίδη και Τσιάμπαζη, όλοι από την Κοζάνη. Ο Φάσουλας από την Ήπειρο θα είναι παρατηρητής.