Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019 17:25

ΕΡΑΝΗ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-0: Νίκη με πέναλτι του Τσουλάκου (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 1-0: Νίκη με πέναλτι του Τσουλάκου (φωτό)

Με πέναλτι 15 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, η Εράνη λύγισε την αντίσταση της Σπερχογείας και επικράτησε 1-0 χθες το απόγευμα στα Φιλιατρά.

Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ιδιαίτερα δυνατοί στην έδρα τους, τη φετινή αγωνιστική περίοδο, όπου στα 6 παιχνίδια που έχουν δώσει στα Φιλιατρά έχουν πετύχει 5 νίκες και ένα ματς έληξε ισόπαλο. Η χθεσινή νίκη μπορεί να μην ήρθε εύκολα, αυτό που μέτρησε ήταν το αποτέλεσμα και η κατάκτηση των τριών πόντων με τους οποίους ανέβηκε στην 4η θέση, εκμεταλλευόμενη και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων με τις οποίες συμπληρώνει την πρώτη 6άδα στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Η Σπερχογεία που τις δύο τελευταίες εβδομάδες έχει στον πάγκο της τον Γιώργο Δωδέκατο, έχει βελτιώσει το αγωνιστικό της πρόσωπο και χθες στα Φιλιατρά θα μπορούσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, αν οι παίκτες της ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Είχε 4 καλές φάσεις, αλλά δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει και να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την έδρα της Εράνης. Συγκεκριμένα στο 20’ ο Δημητρίου έκανε τη σέντρα στην περιοχή, όμως ο Καραχάλιος δεν πρόλαβε με προβολή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στη συνέχεια δύο φορές στο 35’ και στο 40’ ο Κοτσιλιέρης βγήκε τετ-α-τετ και πριν σουτάρει για γκολ, πρόλαβε ο Αλεξανδρόπουλος και απέκρουσε. Η τελευταία καλή στιγμή ήταν στο 80’ όταν ο Αντωνίου έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, όμως ο Αλεξανδρόπουλος που εκτινάχθηκε στο αριστερό “Γ” της εστίας του έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ο Στ. Τσουλάκος. Είχε προηγηθεί ανατροπή του Βέλλη από τον Ε. Δωδέκατο. Ενα λεπτό μετά το γκολ οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία για να σκροράρουν όταν ο Βέλλης βγήκε μόνος απέναντι από τον Σταματίου, όμως ο τελευταίος πρόλαβε τον αντίπαλο του πριν σουτάρει και απομάκρυνε την μπάλα με τα πόδια.

Για τη φάση του πέναλτι, οι άνθρωποι της Σπερχογείας υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε παράβαση και δεν έπρεπε να δοθεί το πέναλτι, εκφράζοντας παράπονα για τον καταλογισμό του. Επίσης έχουν παράπονα από τον διαιτητή Ηλ. Τσουλάκο, υποστηρίζοντας ότι έπαιξε υπέρμετρα έδρα.

Βοηθούς διαιτητές ήταν οι Ηλ. Ρηγόπουλος, Βανικιώτης.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Γριβοκωστόπουλος (66’ Α. Χρονόπουλος), Ι. Οικονομόπουλος (46’ Στ. Τσουλάκος), Μπουρδέκας, Ανδρώνης, Κώτσος, Ασημακόπουλος, Πέππας, Βέλλης, Χάρμπας (91’ Γιαννακόπουλος), Χαραλαμπόπουλος (57’ Βλαχόπουλος).

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σταματίου, Δημητρίου, Ε. Δωδέκατος, Πετράκος, Πετριτάι, Δασκαλάκης (74’ λ.τρ. Κάϊας), Κοτσιλιέρης (61’ Αντωνίου), Σαούτης, Π. Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Μάραντος.

ΦΩΤΟ: Αναστασία Χαρά Γεωργακοπούλου