Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019 17:54

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Με απευθείας κόρνερ του Σαραντόπουλου!

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-0: Με απευθείας κόρνερ του Σαραντόπουλου!

 

Ενα γκολ του Σαραντόπουλου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκρινε το χθεσινό παιχνίδι του Εθνικού Μελιγαλά με τον Τέλλο Αγρα...

Οι “κυανόλευκοι” επικράτησαν με 1-0 και επέστρεψαν στις νίκες μετά από ενάμιση μήνα! Συγκεκριμένα τελευταία τους νίκη ήταν στις 20 Οκτωβρίου (4-2 την Σπερχογεία) και έκτοτε είχαν απολογισμό 4 ισοπαλίες και 2 ήττες!

Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας γνώρισε μια ακόμη εκτός έδρας ήττα και συνεχίζει να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, στο -4 από την 13η θέση.

Μόλις στο 1’ ο Μπολούν επιχείρησε μια λόμπα από μακριά, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Ο Αγρας απείλησε και στο 20’ με τον Μπάντζιο να δίνει στον Τηλεμάχου που άργησε και κόπηκε από τους αμυντικούς των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Πάνου Πολίμου είχε μια καλή στιγμή στο 35’ όταν ο Ρουμελιώτης βγήκε τετ α τετ, όμως το πλασέ που επιχείρησε απέκρουσε ο Λάππας.

Αποβολή Κιεσέ στο 38'

Στο 38’ ο Τέλλος Αγρας έμεινε με 10 παίκτες για αποβολή του Κιεσέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Καρατζούλια.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, υποστηρίζοντας πως αμυντικός πήρε την μπάλα με το χέρι ενώ ο Σαραντόπουλος είχε μπει στην περιοχή.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός παίζοντας και με παίκτη παραπάνω είχε την υπεροχή, όμως και η ομάδα του Βασίλη Μπλέτσα στεκόταν πολύ καλά.

Στο 64’ ο Μπάντζιο πέρασε και τον τερματοφύλακα Λίβα, όμως βγήκε πλάγια και όταν έκοψε την μπάλα στον Τηλεμάχου, πρόλαβαν οι αμυντικοί και απομάκρυναν.

Στο 68’ ο Σαραντόπουλος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα για το 1-0.

Καλή ευκαιρία για την ομάδα του Μελιγαλά στο 74’ με τον Σαραντόπουλο από αριστερά να σερβίρει για τον Λάγιο που πλάσαρε, όμως ο νεαρός Λάππας απέκρουσε σωτήρια.

Η ομάδα των Γαργαλιάνων απείλησε στο 77’ με τον Μπάντζιο να μπαίνει στην περιοχή και να πέφτει στο έδαφος, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν πέναλτι για ανατροπή από αμυντικό.

Το ματς σφύριξε ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Αντωνόπουλο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Λίβας, Φέστας, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Μακρής, Σεμούρι, Λυμπερόπουλος (75’ Διακουμάκος), Καρατζούλιας, Ρουμελιώτης (65’ Καλύβας), Λάγιος, Σαραντόπουλος (90’ Καλογερόπουλος).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Τάρλεφ (75’ Λακριντής), Κάππος, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μπολούν, Κιεσέ, Ακασού, Μαρκόπουλος (46’ Αλεξανδρόπουλος), Τηλεμάχου (65’ Π. Αναστασόπουλος), Μπάντζιο.