Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019 20:20

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 1-1: Επεισοδιακό φινάλε με τραυματισμό του διαιτητή Καυκά!

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 1-1: Επεισοδιακό φινάλε με τραυματισμό του διαιτητή Καυκά!

 

 

Επεισοδιακό ήταν το χθεσινό ματς Τσικλητήρα Πύλου – Α.Ε. Αβίας που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1...

Το φύλλο αγώνα έκλεισε στις 9 το βράδυ(!) στο αστυνομικό τμήμα Πύλου από τον διαιτητή Καυκά, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε επισκεφτεί το κέντρο υγείας Πύλου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες!

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όλα ξεκίνησαν όταν στο 100(!)

η Αβία ισοφάρισε σε 1-1 ενώ έπαιζε με 9 παίκτες λόγω αποβολών των Λυκουρέζου και Γιαννέα στο 95’ και το 97’ αντίστοιχα.

Μετά το σφύριγμα της λήξης οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, έπεσαν αρκετές ψιλές μεταξύ τους και υπήρχε ένταση στον αγωνιστικό χώρο για ορισμένα λεπτά.

Τέσσερις αποβολές στο τέλος, 

στο αστυνομικό τμήμα έκλεισε το φ.α.

Ενταση υπήρχε και στην κερκίδα και ένα μπουκάλι που έπεσε, χτύπησε τον διαιτητή Καυκά στον αυχένα! Ο νεαρός ρέφερι κάλεσε την αστυνομία και πρώτα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Πύλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα Πύλου για να κλείσει το φύλλο αγώνος στις 9 το βράδυ(!).

Στο φύλλο αγώνος ο κ. Καυκάς αναφέρει όλα όσα έγιναν μετά το σφύριγμα της λήξης, όπως και τις αποβολές των Σαρρή για τον Τσικλητήρα και Γεωργουλέα για την Αβία.

Δυστυχώς όλα αυτά τα άσχημα γεγονότα επισκίασαν το αγωνιστικό κομμάτι στο χθεσινό ματς της Πύλου...

Στο αγωνιστικό σκέλος οι φιλοξενούμενοι πήραν “χρυσό” βαθμό, πετυχαίνοντας γκολ στο 100’ και ενώ έπαιζαν με δύο παίκτες λιγότερους!

Ο Τσικλητήρας έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια του και παρέμεινε χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Στο πρώτο μέρος η Αβία είχε ένα σουτ στο 30’ του Γεωργαντά που απέκρουσε ο Σαρρής.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 65’ άνοιξαν το σκορ, όταν ο Δούνιας έκανε ατομική ενέργεια και έδωσε στον Δέμπι που με πλασέ έγραψε το 1-0.

Στο 75’ αποβλήθηκε ο προπονητής του Τσικλητήρα Γιάννης Σουρέλης για διαμαρτυρία.

Ισοφάρισε στο 100’

με 9 παίκτες η Αβία!

Η Αβία, που είχε πάει με 13 παίκτες στην Πύλο, τα έδωσε όλα για την ισοφάριση και ζήτησε πέναλτι στο 95’ για χέρι του Ράτσεβ έπειτα από σέντρα του Θ. Καρδάση. Ο διαιτητής Καυκάς είπε “παίζεται” και στη συνέχεια απέβαλε τον Λυκουρέζο για έντονη διαμαρτυρία.

Στο 97’ αποβλήθηκε ο Γιαννέας γιατί έφτυσε τον Καρδάση και η Αβία με 9 παίκτες. Εστω και με δύο παίκτες όμως βρήκε τον τρόπο στο 100’ να φτάσει στην ισοφάριση... Ο Θ. Καρδάσης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Γ. Καρδάσης με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Οι Πυλιώτες διαμαρτυρήθηκαν πως δεν υπήρχε το φάουλ απ’ όπου προήλθε η ισοφάριση.

Διαιτητής ήταν ο Καυκάς και βοηθοί οι Διακουμάκος και Γάκης.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Καρδάσης, Μαρκολέφας, Μεμά, Ιλιάζι, Ράτσεφ, Ζάτσα, Κουρεμπανάς (80’ Κοτσοβός), Δέμπι, Δούνιας, Μεμουσάι (86’ Ράλλης).

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Γ. Καρδάσης, Γεωργικος, Λυκουρέζος, Θ. Καρδάσης, Τσουλάκος, Κ. Κορμπής (40’ λ. τρ. Γιαννέας), Δ. Κορμπης, Γεωργαντάς, Κωνσταντόπουλος (65’ Αλντέσκου), Γεωργουλέας.

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)