Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2019 19:50

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-1: Τρίτη σερί νίκη για τον ΑΟΚ με Γεωργιόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-1: Τρίτη σερί νίκη για τον ΑΟΚ με Γεωργιόπουλο

 

Την 3η σερί νίκη της κατέκτησε χθες η Κυπαρισσία που επικράτησε με 1-0 του Καλού Νερού, στο τοπικό Τριφυλιακό ντέρμπι.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Διονύσης Γεωργιόπουλος στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, σε ένα ματς με λίγες συγκινήσεις και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Ετσι ο ΑΟΚ με τον Ηλία Φωτόπουλο στον πάγκο του συνεχίζει την ανοδική του πορεία και με την τρίτη συνεχόμενη νίκη μείωσε τη διαφορά από την πρώτη θέση στους 8 βαθμούς.

Πέντε συνεχόμενες ήττες το Καλό Νερό

Στον αντίποδα το Καλό Νερό γνώρισε την πέμπτη συνεχόμενη ήττα και παρέμεινε χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον τυπικά φιλοξενούμενο ΑΟΚ ήταν στο 4’ με το σουτ του Κωνσταντόπουλου να φεύγει λίγο άουτ.

Στο πρώτο μέρος η Κυπαρισσία είχε την υπεροχή, με το Καλό Νερό να τις δίνει γήπεδο και να προσπαθεί να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Η επόμενη καλή στιγμή ήταν στις αρχές του δευτέρου μέρους (50’), με τον Μπάρκα από κοντά να αστοχεί στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ με σουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα το συρτό σουτ του Τσαγκάρη έξω από την περιοχή, έφυγε σύριζα άουτ.

Τελικά ο ΑΟΚ βρήκε την λύση στο 68’ με τον Γεωργιόπουλο να μπαίνει από δεξιά και με σουτ να γράφει το 0-1.

Η Κυπαρισσία στη συνέχεια είχε άλλες δύο καλές στιγμές με τον Γεωργιόπουλο (κεφαλιά και σουτ λίγο άουτ) στο 77’ και το 81’.

Η ομάδα του Σάκη Διονυσόπουλου απείλησε στο 85’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ντιόπ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Κορακοβούνης δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα.

Διαιτητής ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Αράπη και Μπουρίκα.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Ανδρεόπουλος, Κορμπής, Μητρόπουλος (75’ Διονυσόπουλος), Ντιόπ, Σιγέρης (68’ Κορακοβούνης), Δεμπεγιώτης, Μπεγέτης (65’ λ. τρ. Μανδραπήλιας), Λαμπρόπουλος, Αλμπάν.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Ντουγέρογλου, Ζαφείρης, Ανδρουτσής (85’ λ. τρ. Τάνεφ), Μιτρόφ, Σπυρόπουλος (91’ Κοσμόπουλος), Γεωργιόπουλος (80’ Μπακόπουλος), Κωνσταντόπουλος (90’ Καραβούλιας), Μπάρκας, Τσαγκάρης, Μπουτσικάκης, Kαμαρινός.