Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2019 19:43

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 0-0: Κανείς δεν -Χ-αμογέλασε

Γράφτηκε από τον

Μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες η Σπερχογεία πήρε προχθές έναν βαθμό απέναντι στη φορμαρισμένη Μάνη, όμως εξακολουθεί να είναι ουραγός στη βαθμολογία της Α’ τοπικής.

Το 0-0 δεν αφήνει ιδιαίτερα ικανοποιημένους τους “Ταύρους” που έχασαν και πέναλτι και δεν εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους σε ένα ακόμη ματς. Από την άλλη η Μάνη δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη μεγάλη νίκη επί του Παμίσου, όμως δεν έχασε απέναντι σε μια ομάδα που “καιγόταν” για το τρίποντο. Στο 22’ η Μάνη είχε δοκάρι σε σουτ του Αλεξανδρόπουλου και δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Καραχάλιο (ανατροπή από Αντωνόπουλο). Ο ίδιος το εκτέλεσε αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Η ομάδα του Τάκη Δρούγα έχασε ευκαιρία στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Καλλιντέρη να νικά τον Αλεξανδρόπουλο. Στο δεύτερο μέρος οι Μανιάτες ήταν πιο απειλητικοί και έχασαν ευκαιρίες με τους Χατζηπαναγιώτη (2) και Πολυμενέα, ενώ ζήτησαν και δύο πέναλτι με τους Φετάχου στο 62’ και Χατζηπαναγιώτη στο 86’.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Σωτηρόπουλο.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Δημητρίου, Ε. Δωδεκάτος, Πετράκος, Πετριτάι, Δικαίος (89’ Κάιας), Κοτσιλιέρης (70′ Κοστρίβας), Σαούτης, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος, Μάραντος (46′ Αντωνίου).

ΑΕ ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Πουλάκος, Βαβαρούτσος (46’ Καμπανάρος), Πολυμενέας, Δουρούμης, Π. Σπυρέας (68’ Ντουράι), Μπέρμπερη (76’ Τσουλάκος), Φετάχου, Αλεξανδρόπουλος, Χελάς.