Τρίτη, 17 Δεκέμβριος 2019 11:39

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σπουδαία ματς τον Γενάρη με Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Σπουδαία ματς τον Γενάρη με Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδας

Μια από τις πολύ μεγάλες δυνάμεις της χώρας έφερε στο δρόμο της Καλαμάτας η χθεσινή κλήρωση της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Μεσσηνιακή ομάδα λοιπόν θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε διπλή αναμέτρηση τον Ολυμπιακό Πειραιώς! Μια κλήρωση που δεν αφήνει φυσικά περιθώρια πρόκρισης απέναντι στους πανίσχυρους “ερυθρόλευκους” ωστόσο εξασφαλίζει την εισπρακτική επιτυχία του πρώτου αγώνα που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας στις 7-9 Ιανουαρίου (το ακριβές πρόγραμμα θα οριστεί τις επόμενες μέρες).

Πρόκειται για ένα μεγάλο ματς που θα φέρει πολύ κόσμο στο Δημοτικό Στάδιο με την Μεσσηνιακή ομάδα να έχει έτσι την ευκαιρία να αντιμετωπίσει μια πολύ δυνατή ομάδα που διεκδικεί και φέτος το πρωτάθλημα στη Σούπερ Λίγκα.

Οι επαναληπτικοί αγώνες θα γίνουν το τριήμερο 14-16 Ιανουαρίου με την Καλαμάτα να παίζει στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό.

Θυμίζουμε ότι μέχρι τώρα η Καλαμάτα έχει αποκλείσει την ΑΕ Καραϊσκάκης (ομάδα Super League 2 την οποία νίκησε στα πέναλτι σε νοκ άουτ αγώνα που έγινε στην Τρίπολη) και σε διπλή αναμέτρηση την Λάρισα (νίκη 3-0 εντός, ήττα 1-0 εκτός).

Αναλυτικά τα ζευγάρια της φάσης των "16":

Βόλος - Ατρόμητος

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ

Καλαμάτα -Ολυμπιακός

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

Τρίκαλα - Λαμία

Ξάνθη - Άρης

Παναιτωλικός - Πανιώνιος

Την Κυριακή με Ιεράπετρα

Ο αγωνιστικός κατήφορος της Καλαμάτας συνεχίστηκε την Κυριακή στην Ηγουμενίτσα όπου έχασε με 3-1 από τον Θεσπρωτό. Πλέον η Μεσσηνιακή ομάδα είναι στην προτελευταία θέση μαζί με Θεσπρωτό και Τρίγλια, από τους οποίους έχει ηττηθεί και πάνω μόνο από τον Ιάλυσο. Ηταν η 7η ήττα στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές και είχε ως συνέπεια να λυθεί η συνεργασία με τον Σάκη Θεοδοσιάδη που έμεινε μόνο σε πέντε ματς στον πάγκο της ομάδας. Την θέση του αναμένεται να πάρει ο Βασίλης Βούζας ο οποίος είχε αποχωρήσει μετά την ήττα στην Καβάλα! Η επιστροφή του είναι απόφαση του προέδρου της “Μαύρης Θύελλας” Γιώργου Πρασσά.

Την Κυριακή η Καλαμάτα θα υποδεχθεί την Ιεράπετρα, στο τελευταίο ματς του 2019 αλλά και του πρώτου γύρου της Football League. Ενα πολύ σημαντικό ματς όπου οι Μεσσήνιοι θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα και παράλληλα το έναυσμα για ανάκαμψη στο β’ γύρο.