Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2019 18:50

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-3: Νίκη των γηπεδούχων σε ένα συναρπαστικό ματς

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 4-3: Νίκη των γηπεδούχων σε ένα συναρπαστικό ματς

 

Συναρπαστικός σε εξέλιξη ήταν ο αγώνας που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, εκεί που το Καλό Νερό επικράτησε 4-3 της Σπερχογείας.

Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη, ώστε να συνεχίσουν την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Τελικά οι γηπεδούχοι, ήταν αυτοί που πήραν τους τρεις πόντους και απομακρύνθηκαν 8 πόντους από τον χθεσινό αντίπαλο τους που παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά και 6 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Το Καλό Νερό κατάφερε να προηγηθεί στο 30’ με 3-0, όμως οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, μειώνοντας σε 3-1, που ήταν και το σκορ του α’ ημιχρόνου. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν, όμως η γηπεδούχος ομάδα, που έχασε πέναλτι κατάφερε να βρει ένα γκολ που χρειαζόταν και να πάρει τη νίκη, αφού στην εκπνοή οι “ταύροι” δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την τελευταία φάση που δημιούργησαν στο παιχνίδι ώστε να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας από την Κυπαρισσία. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται γιατί δύο φορές ο β’ βοηθός Αντωνόπουλος υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Καραχάλιο, ο οποίος βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση για γκολ.

Τα γκολ

Στο 2’ ο Μπεγέτης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 4’ από σουτ του Μανδραπήλια η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 10’ ο Δεμπεγιώτης με ωραία προσπάθεια από αριστερά και σουτ στο απέναντι “Γ” πέτυχε το 2-0. Στο 30’ μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Μανδραπήλια στον Μπεγέτη, αυτός από κοντά πέτυχε το 3-0. Στο 35’ ο Οικονομόπουλος βγήκε τετ-α-τετ με τον Σταυρόπουλο και με πλασέ μείωσε σε 3-1. Στο 48’ ο Καραχάλιος με πλασέ μείωσε εκ νέου, κάνοντας το 3-2 και στο 52’ ο ίδιος παίκτες εκμεταλλευόμενος λάθος στην άμυνα του Καλού Νερού βγήκε τετ-α-τετ μετον Σταυρόπουλο, τον πέρασε και ισοφάρισε σε 3-3. Στο 71’ μετά από ωραία ενέργεια ο Μητρόπουλος από αριστερά μπήκε στην περιοχή και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

Το χαμένο πέναλτι
και οι καλές στιγμές

Στο 68’ ο Μάραντος ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μανδραπήλια και ο διαιτητής Ηλ. Νικολόπουλος σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μητρόπουλος και έστειλε την μπάλα άουτ από το κάθετο δοκάρι.
Οι δύο ομάδες έχασαν και άλλες ευκαιρίες για γκολ με τους Δεμπεγιώτη (8’ τετ-α-τετ), Μητρόπουλο (26’ τετ-α-τετ), Κορακοβούνη (82’ πλασέ) και Καραχάλιο (90’ κεφαλιά)
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Βλάμης, Λαμπρόπουλος (65’ Σιγγέρης), Κορμπής (72’ Κορακοβούνης), Αλμπαν, Μητρόπουλος (70’ Διονυσόπουλος), Ντιόπ, Μανδραπήλιας (85’ Παναγούλιας), Δεμπεγιώτης, Μπεγέτης.
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σταματίου, Δημητρίου, Γκραντινάρου (46’ Μάραντος), Πετράκος, Πετριτάι, Κοστρίβας, Κοτσιλιέρης, Σαούτης, Δικαίος, Καραχάλιος, Οικονομόπουλος.