Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2019 19:52

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΠΑΜΙΣΟΣ 1-2: Διπλό κορυφής

Γράφτηκε από τον

 

Με τον Βαγγέλη Κουλόπουλο να κάνει τη διαφορά, ο Πάμισος πέρασε νικηφόρα χθες το απόγευμα από το γήπεδο του Σουληναρίου, όπου κέρδισε με 2-1 τον Τσικλητήρα Πύλου.

Οι νικητές μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με 2-0 και να βάλουν τις βάσεις για την επικράτηση. Μάλιστα αν είχαν καλύτερα τελειώματα και σε άλλες φάσεις που δημιούργησαν θα είχαν φτάσει σε μια άνετη σε σκορ νίκη, αφού δύο φορές σε προσπάθειες του Σαραντόπουλου (επέστρεψε μετά από ενάμιση μήνα στη δράση), η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρι, ενώ ο ίδιος και οι Παπαδόπουλος, Αράπι, είχαν και άλλες ευκαιρίες που δεν μπόρεσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.
Με την παραπάνω νίκη, τη δεύτερη συνεχόμενη, ο Πάμισος ανέβηκε και πάλι στην κορυφή, την οποία μοιράζεται στους 29 βαθμούς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, μετά την εκτός έδρας ήττα του, μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Ακρίτα Κορώνης χθες στον Κάμπο.
Από την άλλη ο Τσικλητήρας Πύλου, με αρκετά προβλήματα, πήγε να αντιμετωπίσει τον Πάμισο με τον Γιάννη Σουρέλη να κάθεται ξανά στον πάγκο και αγωνίστηκε με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα. Η προσπάθεια του δεν ήταν εύκολη απέναντι στον Πάμισο, κατάφερε να μειώσει στο 79’, όμως το γκολ αυτό δεν ήταν αρκετό για να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το Σουληνάρι.

Γκολ - δοκάρια

Στο 15’ 0-1 ο Κουλόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 22’ ο ίδιος παίκτης και πάλι με σουτ σημείωσε το 0-2.
Στο 79’ ο Μεμουσάι εκμεταλλεύτηκε αδράνεια των αμυντικών και με πλασέ μείωσε σε 1-2. Στο 83’ φάουλ ο Σαραντόπουλος με απευθείας φάουλ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να κτυπήσει στο κάθετο δοκάρι. Στο 86’ ο Σαραντόπουλος σούταρε από καλή θέση, για να αποκρούσει αρχικά ο Μαρκολέφας και στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Μαρκολέφας, Κ. Μεμά, Καρδάσης, Ράτσεφ, Κλαρίδας, Σπ. Κοτσοβός, Ζίου (80’ Ε. Κοτσοβός), Δούνιας, Καλογερόπουλος (46’ Μεμουσάι), Ζάτσα, Γ. Ράλλης.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Σ. Τόσκα, Πολυχρόνης, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Κουλόπουλος, Ντίσα (73’ Τσούκλερης), Αράπι (72’ Σαραντόπουλος), Παπαδόπουλος, Μπορχάν.