Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2019 18:36

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 1-1: Μοιρασιά στη Μεσσήνη

Γράφτηκε από τον

 

Τους βαθμούς μοιράστηκαν χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης, ο Ολυμπιακός Ανάληψης και ο Τέλλος Αγρας, που έμειναν στο 1-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε μέσα σε ένα λεπτό σχεδόν, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17’ με σουτ του Τσώνη έξω από την περιοχή και με τη σέντρα, σχεδόν, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να βρουν δίχτυα μετά από σουτ του Τηλεμάχου.
Από εκεί και μετά προσπάθησαν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους και με κάποιες επιθετικές ενέργειες να βρουν ένα ακόμη γκολ έτσι ώστε να φτάσουν στη νίκη. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο δραστήριος και ήταν πιο απειλητικός, όμως οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να βάλουν δεύτερο γκολ.
Στο πρώτο 45λεπτο πέρα από τα δύο γκολ, δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση. Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν πιο βελτιωμένες στην επανάληψη, όμως στις λίγες φάσεις που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Οι καλές στιγμές

Στο 47’ ο Μπάντζιο βγήκε φάτσα με τον Κατσίποδα, όμως άργησε να πλασάρει καθώς κλείστηκε από τον αντίπαλο του και αμυντικούς. Ενα λεπτό μετά ο Μπολούν με φάουλ από πλάγια θέση προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Κατσίποδας απομάκρυνε την μπάλα με γροθιές. Στο 62’ ο Πατσιώτης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση στην πορεία της μπάλας κινήθηκε ο Κρεμμύδας που έκανε την προβολή, αλλά δεν την βρήκε και στη συνέχεια ο Λάππας με εκτίναξη χαμηλά έδιωξε με τα δάχτυλα σε κόρνερ πριν επωφεληθεί ο Δουρούμης που είχε προωθηθεί. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Τσώνης στο β’ δοκάρι σχεδόν ο Αλεβίζος έκανε την κεφαλιά και πάνω σχεδόν στη γραμμή, ο Γεωργακόπουλος κατάφερε να διώξει επίσης με κεφαλιά, γλιτώνοντας την εστία του από βέβαιη παραβίαση. Στο 77’ κόρνερ του Πατσιώτη, στο β’ δοκάρι κινήθηκε ο Κρεμμύδας που έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα να φύγει άουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 80’ ο Γιαννόπουλος πήρε την μπάλα κάτω από το κέντρο του γηπέδου προχώρησε, βρήκε χώρο και έκανε το μακρινό σουτ, όμως ο Λάππας έπεσε στην πορεία της μπάλας και μπλόκαρε. Στο 85’ φάουλ του Τάρλεφ για τον Μπάντζιο αυτός υπό την πίεση του Κατσίποδα έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως βρήκε και στην πλάτη του και κατέληξε άουτ.
Στο επόμενο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί η μπάλα βρήκε στο χέρι του Δουρούμη, ζητώντας από τον Πλακογιάννη πέναλτι, αλλά ο διαιτητής του αγώνα αρνήθηκε υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρξε παράβαση. Μάλιστα δευτερόλεπτα μετά έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Γεωργακόπουλο, πιθανόν γιατί ειρωνεύτηκε τον διαιτητή γιατί δεν υπέδειξε πέναλτι.
Βοηθοί διαιτητές ήταν η Αθανασοπούλου με τον Τσιλίκα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κατσίποδας, Γιαννόπουλος, Μαυροειδάκος, Μωραγιάννης (55’ Κατσιμαγκλής), Δουρούμης, Κρεμμύδας, Τσώνης, Αλεβίζος, Μπούνας, Παπαβασιλόπουλος (84’ Πανταζής), Πατσιώτης.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Μπολούν, Γεωργακόπουλος, Γεωργόπουλος, Ακασού, Κάππος, Τηλεμάχου (81’ Τάρλεφ), Αναστασόπουλος, Κίεσε, Μπάντζιο, Αλεξανδρόπουλος.