Σάββατο, 28 Δεκέμβριος 2019 12:53

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: “Σεφτέ” στις μεταγραφές με Διονύση Πλαστουργό, παρελθόν δύο

Γράφτηκε από τον

 

Με τα χρώματα του Α.Ο. Διαβολιτσίου θα αγωνίζεται το 2020 ο Διονύσης Πλαστουργός.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του ΑΟΔ και αποτελεί το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα. Ο Πλαστουργός που κατάγεται από το Λαμπέτι Ηλείας, έπαιζε μέχρι πρότινος στον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου, ομάδα της Βοιωτίας που συμμετέχει στον 6ο όμιλο της Γ’ εθνικής. Στο παρελθόν έχει φορέσει για τρία χρόνια τη φανέλα του Πανηλειακού, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Αχαϊκή, Ερμιονίδα και Δόξα Μανωλάδας. Πρόκειται για παίκτη που θα ενισχύσει τη μεσοεπιθετική γραμμή του Α.Ο. Διαβολιτσίου, που έχει στα “σκαριά” μία με δύο ακόμα μεταγραφές.
Και αυτό γιατί υπάρχουν ήδη δύο αποχωρήσεις. Ο λόγος για τον μεσοαμυντικό Γιάννη Τσαλάκου και τον γκολκίπερ Τάσο Κωνσταντακόπουλο. Ο πρώτος επέστρεψε στο Αιγάλεω απ’ όπου είχε δοθεί δανεικός, ενώ ο Κωνσταντακόπουλος ζήτησε να φύγει και εδώ και μία εβδομάδα δεν συμμετέχει στις προπονήσεις.
Ετσι δεν αποκλείεται το Διαβολίτσι να κινηθεί και για την απόκτηση τερματοφύλακα, ενώ θέλει και στόπερ.
Στο αγωνιστικό σκέλος, οι παίκτες της Μεσσηνιακής ομάδας επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις μετά από τετραήμερο ρεπό. Το επόμενο ρεπό είναι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και θα είναι όπως φαίνεται το μοναδικό. Το Διαβολίτσι προετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς της 5ης Ιανουαρίου με τον Αστέρα Βλαχιώτη, ο οποίος συγκατοικεί στο ρετιρέ του 7ου ομίλου της Γ’ εθνικής με το Ναύπλιο.
Με το εν λόγω ματς ξεκινά ο δεύτερος γύρος, όπου το ζητούμενο για τους νεοφώτιστους είναι να μείνουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και να κερδίσουν το στοίχημα της παραμονής. Στόχος του Διαβολιτσίου είναι φυσικά και το κύπελλο Μεσσηνίας, όπου βρίσκεται στα ημιτελικά μετά τη νίκη – πρόκριση με 3-0 στη ρεβάνς με τον Παπαφλέσσα Χώρας.