Δευτέρα, 24 Μάρτιος 2014 20:18

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Η προσοχή στο κρίσιμο παιχνίδι στην Κόρινθο

Γράφτηκε από τον

Με άδεια χέρια επέστρεψε από την Αρτα ο Μεσσηνιακός καθώς γνώρισε την ήττα με 4-1 από την ΑΕ Καραϊσκάκης. Οι «πράσινοι» πλήρωσαν το κακό ξεκίνημα στο ματς καθώς στο πρώτο 10λεπτο βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες στην συνέχεια καθώς είχαν δύο δοκάρια για να μπορέσουν να πετύχουν ένα γκολ και να ξαναμπούν στο παιχνίδι.


Το μόνο θετικό της αγωνιστικής ήταν ότι οι ομάδες που βρίσκονται λίγο πάνω και λίγο κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού γνώρισαν την ήττα και έτσι δεν άλλαξε η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, όσον αφορά πάντα την μάχη της παραμονής.
Ο Μεσσηνιακός λοιπόν παραμένει ακριβώς πάνω στη ζώνη του υποβιβασμού και εξακολουθεί να κρατά την τύχη του στα χέρια του στις 8 τελευταίες αγωνιστικές.
Η προσοχή πλέον στρέφεται στο κρίσιμο ματς της Κυριακής με την Κόρινθο. Πρόκειται για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα με την οποία ισοβαθμούν οι «πράσινοι» στην βαθμολογία και φυσικά έχουν τον ίδιο στόχο…

«Πληρώσαμε τα λάθη,
κρατάμε την προσπάθεια»

Ο προπονητής του Μεσσηνιακού Δημήτρης Τσάκωνας θεωρεί ότι η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο στην Αρτα. «Πληρώσαμε κάποιες αδράνειες και λάθη στην άμυνα μας. Στην συνέχεια είχαμε δύο δοκάρια και ευκαιρίες να μειώσουμε αλλά δυστυχώς δεν τις αξιοποιήσαμε. Κρατάμε την προσπάθεια που νομίζω ότι ήταν καλή. Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα», τόνισε ο Καλαματιανός τεχνικός που χαρακτήρισε κομβικό το επόμενο ματς με την Κόρινθο.

Τέσσερις επιστροφές
και μια απώλεια

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Μπιμπίρης εξέτισε την ποινή του στην Αρτα και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του την Κυριακή. Επιπλέον, ο Μεσσηνιακός θα έχει τρεις επιστροφές ακόμη καθώς αποθεραπεύτηκαν οι Τσουλάκος, Τουκάλης και Ταχματζίδης. Αντίθετα, ο Βασίλης Μπεγέτης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από το ματς στην Κόρινθο.