Δευτέρα, 13 Ιανουάριος 2020 18:05

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-1: Εκτη σερί νίκη με τον... γκολκίπερ Κόλλια! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-1: Εκτη σερί νίκη με τον... γκολκίπερ Κόλλια! (φωτό)

 

Με τον Νίκο Κόλλια να τα... κάνει όλα η Κυπαρισσία νίκησε χθες με 2-1 τον Ακρίτα Κορώνης και ανέβηκε στην 5η θέση της Α’ τοπικής, έχοντας 6 βαθμούς λιγότερους από τους πρωτοπόρους Απόλλωνα και Πάμισο.

Αυτή ήταν η έκτη σερί νίκη για τον ΑΟΚ που αγωνίστηκε με τρεις νεοαποκτηθέντες (Μπουρλάκης, Χριστόπουλος βασικοί και ο Διονυσόπουλος αλλαγή).

Για τον Ακρίτα, που είναι στην 4η θέση, έπαιξε για πρώτη φορά ο Ακριβόπουλος.

Ο πρωταγωνιστής του ματς ωστόσο ήταν ο Κόλλιας, ο οποίος αναγκάστηκε να παίξει τερματοφύλακας, καθώς ο Ντουγέρογλου ήταν τραυματίας και ο νεαρός Παναγιωτόπουλος είχε πριν τον αγώνα στομαχικές διαταραχές, ενώ ο νεοαποκτηθείς Παππάς δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.

Ετσι ο έμπειρος φορ ελλείψει τερματοφυλάκων άφησε την γραμμή κρούσης για να υπερασπιστεί την εστία, αλλά όταν το ματς.. στράβωσε επέστρεψε στη φυσική του θέση και κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο αμυντικός Ζαφείρης.

Ο Κόλλιας στο 75’ δικαίωσε τον Ηλία Φωτόπουλο γι’ αυτή την επιλογή πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ.

Ο Μπάρκας στο 11’ με πλασέ είχε δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά στο 39’ ο Κόλλιας ανέτρεψε τον Διακουμή και ο Μάραντος με πέναλτι ισοφάρισε.

Στο 75’ ο Κόλλιας με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και ενώ νωρίτερα ο Μουτζούρης είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία για την Κορώνη που είχε μία ακόμα καλή στιγμή στο φινάλε για να ισοφαρίσει με τον Μάρνατο.

Από την άλλη πλευρά ο Κωνσταντόπουλος σημάδεψε δύο φορές (από μία σε κάθε ημίχρονο) το δοκάρι.

Το ματς σφύριξε ο Η. Νικολόπουλος και βοηθοί ήταν οι Γαϊτάνης και Μπουρίκας.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Κόλλιας (90’ Κοσμόπουλος), Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Καμαρινός, Μπουτσικάκης, Γεωργιόπουλος (60’ Διονυσόπουλος), Σπυρόπουλος, Μπουρλάκης (85’ Τάνεφ), Κωνσταντόπουλος, Μπάρκας, Χριστόπουλος.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Κουτσουμπός, Μπίζος, Χοτζόλι, Παναγιωτόπουλος, Παλιάς, Ακριβόπουλος (60’ Σταμάτης), Μάραντος, Διακουμής, Γεωργιόπουλος, Μουτζούρης.