Δευτέρα, 13 Ιανουάριος 2020 18:35

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 5-1: Εντυπωσιακό ποδαρικό στο 2020

Γράφτηκε από τον

 

 

Με το εντυπωσιακό 5-1 επικράτησε η Α.Ε. Μάνης του Καλού Νερού στο πρώτο της ματς για το 2020.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε καλή μέρα τους Χελά, Αλεξανδρόπουλο, που σκόραραν από δύο φορές, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Κάνιστρας. Από την άλλη πλευρά το Καλό Νερό αγωνίστηκε χωρίς σκοπιμότητες, αλλά πλήρωσε την αστοχία του, έχοντας δύο δοκάρια με το Δεμπεγιώτη και άλλες ακόμα ευκαιρίες.

Αντίθετα η Μάνη, που είχε και δοκάρι, ήταν αποτελεσματική και στο φινάλε έδωσε διαστάσεις στη νίκη της.

Ο Χελάς άνοιξε το σκορ στο 27’ και ενώ νωρίτερα στο 20’ είχε δοκάρι σε σέντρα σουτ. Μέχρι το 27’, ωστόσο, ο Δεμπεγιώτης είχε χάσει δύο τετ α τετ. Για την ακρίβεια στο ένα τον νίκησε με φοβερή απόκρουση ο Αντωνόπουλος και στο άλλο τον πρόλαβε ο Πολυμενέας. Ο Δεμπεγιώτης είχε επίσης και δοκάρι. Σε αυτό το διάστημα η Μάνη διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηπαναγιώτη.

Στο φινάλε του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43’ ο Αλεξανδρόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα και έγραψε το 2-0.

Ο ίδιος παίκτης στο 55’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το Καλό Νερό μείωσε δύο λεπτά αργότερα σε 3-1 με τον Πλακά και είχε στη συνέχεια δοκάρι ξανά με τον Δεμπεγιώτη και ευκαιρία με τον Μητρόπουλο για να μπει ξανά στο παιχνίδι. Στο 85’ ωστόσο δέχτηκε το 4-1 από τον Κάνιστρα και τα πάντα τελείωσαν, με τον Χελά να βάζει στο 88’ το “κερασάκι στην τούρτα”.

Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Ταβουλαρέα.

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Χατζηπαναγιώτης (65’ Σπυρέας), Γιαννής (85’ Ντουράι), Πολυμενέας, Βαβαρούτσος, Αλεξανδρόπουλος, Μπέρμπερη (80’ Κλ. Σπυρέας), Δουρούμης, Φετάχου (75’ Κάνιστρας), Τσουλάκος, Χελάς.

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Μιχαλακόπουλος, Ανδρεόπουλος, Παναγούλιας, Κορμπής, Αλμπαν, Κυριακούλης (74’ Μητρόπουλος), Ντιόπ, Πλάκας, Δεμπεγιώτης (88’ Λαμπρόπουλος), Μπεγέτης.