Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 19:58

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0: Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Κάμπου

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 3-0: Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Κάμπου

 

Ενα ακόμη βήμα για να πετύχει την άνετη παραμονή της στην κατηγορίας έκανε χθες η Α.Ε. Αβίας που κέρδισε εντός έδρας με 3-0 τον Τέλλο Αγρα.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Κάμπου βρίσκεται πλέον 7 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό όμως δεν φαίνεται να αρκεί, αφού όλοι στην ομάδα γνωρίζουν ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο και για να μπορέσουν να υλοποιήσουν το στόχο της θα πρέπει να συνεχίζουν να μαζεύουν βαθμούς σε κάθε παιχνίδι. Αλλωστε υπάρχει ένας ολόκληρος γύρος και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει στο θέμα της παραμονής.

Από την άλλη ο Τέλλος Αγρας πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνιση από την ημέρα που την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας ανέλαβε ο Βασίλης Μπλέτσας. Είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά στην ομάδα θεωρούν ότι έχει τις δυνατότητες να σωθεί. Στο χθεσινό παιχνίδι ήταν αγνώριστη και δεν δικαιούταν κάτι θετικό, αν και στα τελευταία λεπτά είχε φάσεις για να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησε. Συγκεκριμένα είχε δύο καλές στιγμές, η πρώτη στο 85’ όταν σουτ του Λακριντή απέκρουσε ο Χριστόπουλος. Η δεύτερη στο 88’ όταν πλασέ του Τηλεμάχου απέκρουσε ο Χριστόπουλος και μετά η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά δεν βρέθηκε κάποιος συμπαίκτης του να τη στείλει στα δίχτυα.

Πέρα από την κακή εικόνα της ομάδας στον Τέλλο Αγρα έχουν παράπονα από τον διαιτητή Πλακογιάννη, υποστηρίζοντας ότι δύσκολα έδινε φάουλ υπέρ τους, ιδιαίτερα στο πρώτο 45λεπτο. Μάλιστα όπως μας είπαν στο πρώτο γκολ είχε προηγηθεί φάουλ σε παίκτη του Τέλλου Αγρα που δεν δόθηκε και στην εξέλιξη της φάσης έγινε το 1-0.

Τα γκολ

Το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Κ. Κορμπής με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 65’ ο Κωνσταντόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 75’ ο Κ. Κορμπής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Λάππα και ο διαιτητής Πλακογιάννης σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κ. Κορμπής, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0, σημειώνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης (80’ Χριστόπουλος), Βαβαρούτσος, Γ. Καρδάσης, Αθ. Καρδάσης, Γεωργίκος, Τσουλάκος, Δ. Κορμπής (76’ Αλντέσκου), Κωνσταντόπουλος, Γεωργαντάς, Κ. Κορμπής, Π. Καρδάσης (67’ Γεωργουλέας).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Π. Αναστασόπουλος, Πιχιγιόνι, Γεωργόπουλος, Μπολούν, Γρ. Αναστασόπουλος, Λακριντής, Τηλεμάχου, Γεωργιόπουλος, Σωτηρόπουλος (78’ Καυκής), Αλεξανδρόπουλος (70’ Τάρλεφ).