Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 19:32

ΜΕΘΩΝΗ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 2-2: Χορταστική ισοπαλία, με τον ΑΟΜ να... επιστρέφει από το 0-2!

Γράφτηκε από τον

 

Κοντά σε μια πολύ σημαντική νίκη όσον αφορά την παραμονή βρέθηκε χθες η Σπερχογεία, καθώς προηγήθηκε στη Μεθώνη με 2-0 της ομώνυμης ομάδας.

Οι γηπεδούχοι όμως σε διάστημα εννέα λεπτών (78’- 87’) σκόραραν δύο φορές με τους Σούλα και Σαμπάνι και έσωσαν το βαθμό. Ετσι η Σπερχογεία παραμένει στην τελευταία θέση της Α’ τοπικής, ενώ ο ΑΟΜ είναι 7ος.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 1ο λεπτό με σουτ από πλάγια θέση του Οικονομόπουλου.

Προηγήθηκαν οι “Ταύροι” με Οικονομόπουλο, Δικαίο

Στο 73’ ο Δικαίος εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-2.

Η Μεθώνη όμως, που μεσοβδόμαδα νίκησε με 3-1 τον Εθνικό Μελιγαλά στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας, δεν είχε πει την... τελευταία της λέξη.

Ισοφάριση με Σούλα, Σαμπάνι

Στο 78’ ο Σούλα μείωσε σε 1-2 και στο 87’ ο Σαμπάνι ισοφάρισε σε 2-2. Η Σπερχογεία διαμαρτύρεται πάντως για τη φάση στις καθυστερήσεις όταν ο Μπάλλας βρέθηκε στο έδαφος από παρατεταμένο τράβηγμα από αμυντικό, αλλά ο κ. Κουρτέσης έδωσε φάουλ και όχι πέναλτι όπως υποστηρίζουν οι “ταύροι” , θεωρώντας ότι η παράβαση ήταν εντός περιοχής.

Ακόμα φωνάζουν για πέναλτι στο 52’ σε ανατροπή του Καραχάλιου από τον Μίντζηρα, το οποίο αν δινόταν θα ήταν και αποβολή του γκολκίπερ της Μεθώνης, σύμφωνα πάντα με την πλευρά της Σπερχογείας.

Το ματς διαιτήτευσε ο Κουρτέσης με βοηθούς τους Γεωργαντά και Αντωνόπουλο.

ΜΕΘΩΝΗ: Μίντζηρας, Ζόμπολος, Καγιανάς, Τρυφωνόπουλος (62’ Μπάμπαλης), Κουτίβας, Σαμπάνι, Ηλιόπουλος, Πουλάκος, Πείδης, Σούλα, Παπαδημητρίου (57’ Παυλόγιαννης)

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης, Κοστρίβας, Ευθ. Δωδεκάτος, Πετράκος, Πετριτάι, Μούσα, Οικονομόπουλος (90 Κάγιας), Μπάλλας, Δικαίος (81’ Σαούτης), Καραχάλιος, Κοτσιλιέρης (91’ Αντωνίου).