Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 19:13

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 4-0: Εβδομη σερί νίκη και τέταρτη θέση

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 4-0: Εβδομη σερί νίκη και τέταρτη θέση

 

Η αναρρίχηση της Κυπαρισσίας στο βαθμολογικό πίνακα της Α’ τοπικής συνεχίζεται.

Ο ΑΟΚ σημείωσε χθες την 7η σερί νίκη με 4-0 επί της Ανδρούσας και ανέβηκε στην τέταρτη θέση, έχοντας 6 βαθμούς διαφορά από την κορυφή και ενώ είχε βρεθεί στο -12. Με τον Ηλία Φωτόπουλο όμως στον πάγκο, μετρά μόνο επιτυχίες και αισιοδοξεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά η Ανδρούσα, που στοχεύει στην παραμονή, προσπάθησε για ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και εμπειρίας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Μπαχράμης με τις επεμβάσεις του κράτησε το σκορ στο επίπεδο του 1-0, με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετές ευκαιρίες και δοκάρι σε κεφαλιά του Μπάρκα. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε στο 53’ με πέναλτι το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσαν και οι όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων που δέχτηκαν και τρίτο γκολ από τα 11 βήματα στο 62’, ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 75’.

Ο Μπουρλάκης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 30’ με διαγώνιο συρτό σουτ και στο 53’ πέτυχε με πέναλτι το 2-0. Η παράβαση καταλογίστηκε σε χέρι του Καλογερόπουλου, με την ομάδα της Ανδρούσας να διαμαρτύρεται για την απόφαση του ρέφερι Ρέκκα. Η Ανδρούσα διαμαρτυρήθηκε επίσης και για το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε ο Κωνσταντόπουλος στο 62’ και μετέτρεψε σε γκολ ο Μπάρκας. Το σκορ έκλεισε στο 75’ με κεφαλιά ο Κόλλιας.

Να σημειωθεί ότι για την Κυπαρισσία έκανε ντεμπούτο ο μεσοεπιθετικός Θεόδωρος Μιχαηλίδης που αποκτήθηκε από τον ΑΠΣ Πάτραι.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Π. Νικολόπουλο.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παππάς, Ανδρουτσής, Ζαφείρης (60’ Κόλλιας), Καμαρινός, Χριστόπουλος, Μπουτσικάκης, Σπυρόπουλος (70’ Τάνεφ), Μπουρλάκης, Μιχαηλίδης (75’ Κοσμόπουλος), Μπάρκας (65’ Διονυσόπουλος), Κωνσταντόπουλος.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Μπαχράμης, Χαρίτος, Τσαναλίας, Ξυδιάς, Καλογερόπουλος (80’ Θεοδωρακόπουλος), Παπαγεωργίου, Παυλάκος, Ιμεράσι, Οικονομόπουλος (58’ Φαράντος), Θεοδοσόπουλος, (65 Τσολχάι), Κοντομανωλόπουλος.