Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2020 15:22

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρωταθλητής χειμώνα και αήττητος στην Α’ τοπική!

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρωταθλητής χειμώνα και αήττητος στην Α’ τοπική!

 

Η κορυφή δεν τον... ζαλίζει. Ο Απόλλωνας Καλαμάτας πέρασε το Σάββατο και από τη Μεσσήνη (2-0 τον Ολυμπιακό Ανάληψης) και συνεχίζει μόνος και αήττητος στην πρώτη θέση της Α’ τοπικής.

Με το τέταρτο φετινό διπλό αναδείχθηκε μάλιστα πρωταθλητής χειμώνα, μιας και ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος.

Ο Απόλλωνας με 35 βαθμούς, που μεταφράζονται σε δέκα νίκες και πέντε ισοπαλίες οδηγεί την κούρσα και ακολουθεί με 33 βαθμούς ο Πάμισος και με 32 ο Πανθουριακός, τον οποίο υποδέχεται την προσεχή αγωνιστική σ’ ένα αρκετά σημαντικό ντέρμπι, όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Σακελλαρόπουλος: “Να μείνουμε στην κορυφή μέχρι τέλους”

“Είναι ένα σημαντικό ματς, αλλά όχι κομβικό. Ξεκινά ο δεύτερος γύρος και θα παίξουν όλοι με όλους”, το σχόλιο του Τάκη Σακελλαρόπουλου στην “Ε” για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Πανθουριακό, που ενισχύθηκε το Γενάρη ώστε να πάρει το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Απόλλωνα εκτιμά ότι πέντε συνολικά ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο και θέλει η δική του να είναι αυτή που θα τα καταφέρει.

“Στον πρώτο γύρο φάνηκε ότι ο Απόλλωνας και ο Πάμισος ήταν οι καλύτερες ομάδες. Πάμε στο δεύτερο γύρο, όπου μπορεί με τις μεταγραφές να αλλάξουν τα δεδομένα. Πιστεύω ότι ο Απόλλωνας, ο Πάμισος, η Θουρία, η Κυπαρισσία αλλά και η Εράνη για μένα έχει ελπίδες για τον τίτλο, με βάση την εικόνα που είδα στο μεταξύ μας παιχνίδι. Για να έρθει αυτό το αήττητο έχουν δουλέψει πολύ τα παιδιά. Δεν λέει βέβαια κάτι το να είσαι πρωταθλητής χειμώνα. Σημασία έχει στο τέλος τι θα γίνει. Εμείς θέλουμε να μείνουμε στην κορυφή μέχρι το τέλος και να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό”.

Πήρε Γκότση

Τον 15χρονο Αχιλλέα Γκότση απέκτησε ο Απόλλωνας. Πρόκειται για μεσοεπιθετικό από τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου. Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Κωνσταντόπουλος, Κοσμόπουλος, Λούτα παραμένουν τραυματίες και δεν θα παίξουν στο ματς του Σαββάτου με τον Πανθουριακό.

Τα ματς του Απόλλωνα στον α’ γύρο

Πανθουριακός – Απόλλωνας Καλαμάτας 0-0

Απόλλωνας Καλαμάτας – Α.Ε. Αβίας 2-1

Κυπαρισσία – Απόλλωνας Καλαμάτας 1-1

Απόλλωνας Καλαμάτας – Πάμισος 0-0

Σπερχογεία – Απόλλωνας Καλαμάτας 1-5

Απόλλωνας Καλαμάτας – Α.Ε. Μάνης 4-0

Καλό Νερό – Απόλλωνας Καλαμάτας 0-3

Τσικλητήρας Πύλου – Απόλλωνας Καλαμάτας 0-1

Απόλλωνας Καλαμάτας – Μεθώνη 2-0

Ακρίτας Κορώνης – Απόλλωνας Καλαμάτας 2-2

Απόλλωνας Καλαμάτας – Ανδρούσα 4-0

Τέλλος Αγρας – Απόλλωνας Καλαμάτας 1-1

Απόλλωνας Καλαμάτας – Εθνικός Μελιγαλά 2-0

Απόλλωνας Καλαμάτας – Εράνη 3-1

Ολυμπιακός Ανάληψης – Απόλλωνας Καλαμάτας 0-2