Δευτέρα, 27 Ιανουάριος 2020 18:50

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-5: Επιβλητική νίκη για τον ΑΟΚ στο Τριφυλιακό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

 

Εύκολο αποδείχθηκε το πέρασμα της Κυπαρισσίας από τους Γαργαλιάνους, εκεί όπου το απόγευμα του Σαββάτου σημείωσε επιβλητική σε σκορ νίκη, κερδίζοντας με 5-0 τον Τέλλο Αγρα.

Η Κυπαρισσία, διεύρυνε το αήττητο σερί της φτάνοντας στην 8η συνεχόμενη νίκη της και μείωσε και άλλο την απόσταση που τη χωρίζει από τη κορυφή της βαθμολογίας στους 4 πόντους, εκμεταλλευόμενη τη λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, πρώτης του β’ γύρου και πλέον μπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση του φετινού τίτλου.

Ο Τέλλος Αγρας που κάνει την προσπάθεια του για παραμονή στην κατηγορία, παρουσίασε το κακό του πρόσωπο στο προχθεσινό παιχνίδι και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από το ξεκίνημα σχεδόν τις προθέσεις τους και με τέρματα στο 3’ και στο 17’ έβαλαν τις βάσεις για την επικράτηση μέσα στους Γαργαλιάνους. Με δύο γρήγορα γκολ στα πρώτα σχεδόν λεπτά του β’ μέρους, στο 56’ και στο 60’ εδραίωσαν την επικράτηση τους και ολοκλήρωσαν την επιβλητική τους νίκη με το τελευταίο γκολ να έρχεται στο 90ό λεπτό.

Τα γκολ

Στο 3’ από συρτή μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι ο Μπάρκας με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 17’ από σέντρα ο Μπάρκας και πάλι, αυτή τη φορά με κεφαλιά “έγραψε” το 0-2. Στο 56’ ο Κωνσταντόπουλος με σουτ σημείωσε το 0-3. Στο 60’ ο Μπουρλάκης με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Στο 90’ ο Διονυσόπουλος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς, που είχε βοηθούς διαιτητές τους Γ. Μιχαλόπουλο, Χ. Μπουρίκα.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λάππας, Μπολούν, Αλεξανδρόπουλος, Γεωργόπουλος, Πιχιγιόνι, Λακριντής (63’ Ραπάϊ), Γρ. Αναστασόπουλος, Γεωργακόπουλος (50’ Π. Αναστασόπουλος), Τηλεμάχου (86’ Καυκής), Αθ. Γεωργιόπουλος, Σωτηρόπουλος (75’ Βελησσάρης).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Ανδρουτσής, Χριστόπουλος, Μιτρόφ, Μπουτσικάκης, Καμαρινός (81’ Α.-Α. Κωνσταντόπουλος), Σπυρόπουλος, Δ. Γεωργιόπουλος (71’ Διονυσόπουλος), Μπάρκας (78’ Κοσμόπουλος), Μιχαηλίδης (56’ Μπουρλάκης), Κ. Κωνσταντόπουλος.