Παρασκευή, 28 Μάρτιος 2014 19:42

Αθωώθηκαν Μαρινάκης και Θεοδωρίδης

Γράφτηκε από τον

Αθώους λόγω αμφιβολιών έκρινε το Στ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη, οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί ότι με αθέμιτες ενέργειες προσπάθησαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα του περσινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο αντιπρόεδρος της ομάδας είχαν βρεθεί στα αποδυτήρια των διαιτητών στην ανάπαυλα του ματς και μετά από σχετικές καταγγελίες των ανθρώπών του Αστέρα Τρίπολης, αντιμετώπιζαν κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ποινικής αντιμετώπισης προσυνεννοημένων αγώνων.

Το πρωί της Παρασκευής (28/3) εκδικάστηκε η υπόθεση, με τους Γιάννη Καϋμενάκη (εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης) και τους Θανάση Γιάχο, Σταύρο Μάνταλο, Σταύρο Τριτσών και Αντώνη Καρατζίκα (διαιτητής και βοηθοί του συγκεκριμένου αγώνα), αλλά και αστυνομικούς που ήταν εκείνη την ώρα στα αποδυτήρια, να καταθέτουν ως βασικοί μάρτυρες και ουσιαστικά από τα λεγόμενά τους να λειτουργούν υπέρ των παραγόντων του Ολυμπιακού.

Έτσι, μετά από μερικές ώρες όταν και ολοκληρώθηκε η διαδικασία, ο Εισαγγελέας πρότεινε την αθώωση των κατηγορουμένων και με αυτό συμφώνησε και η δικαστής.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR